O nama - MOZZARELLA PICERIJA


Kako bi Vam omogućili da u omiljenim picama prepoznatljivog ukusa uživate u udobnosti Vašeg doma, picerija Mozzarella nudi dostavu hrane na kućnu adresu. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor pizza koje će svojim vrhunskim ukusom i hrskavošću oduševiti sve ljubitelje ovog specijaliteta italijanske kuhinje.

Sve pice iz naše ponude izrađuju se od pažljivo odabranih i uvek svežih namirnica, vrhunskog kvaliteta, što potvrđuje i tradicija duga preko 10 godina. Picerija Mozzarella u svojoj ponudi ima najukusnije pice koje će Vas oduševiti svojim prepoznatljivim i izvanrednim ukusom i mirisom.

Pored već dobro poznatih i popularnih vrsti pica kao što su: Capricciosa, Vegetarijana, Četiri godišnja doba, Napolitana, Rio D'Mare, Napoli, iz naše ponude posebno izdvajamo specijalitet kuće picu Mozzarella koja se pravi po strogo čuvanom receptu. Takođe, nudimo Vam jedinstvenu preklopljenu pizzu Calcone sa paradajzom, šunkom, sirom i šampinjonima.

U zavisnosti od Vaše želje možete se odlučiti za jednu od četiri veličine pice: mala, srednja, velika ili porodična. Ako niste u mogućnosti da dođete do picerije Mozzarella, u omiljenim ukusima možete uživati i u udobnosti Vašeg doma, jer vršimo dostavu hrane na kućnu adresu.

Naša brza kućna dostava stoji Vam na raspolaganju svaki put kada poželite da u društvu članova Vaše porodice ili prijatelja uživate u najukusnijim picama u Šapcu.

Dostava hrane na kućnu adresu naplaćuje se 100 dinara.
Uživajte u prepoznatljivom ukusu i mirisu naših pica!


Dostava hrane Mozzarella, Vojvode Janka Stojićevića 130, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

14.08.2020 12:01
Marko1 Nešić

Super!

19.02.2017 07:23
Jovica Vitakic

U zavisnosti od vase zelje mozete se odluciti za jednu od cetiri velicine pice,mala, srednja,velika ili porodicna.Ako niste u mogucnosti da dodjete do picerije Mozzarella, u omiljenim ukusima mozete uzivati i u udobnosti vaseg doma,jer vrse dostavu hrane na kucnu adresu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kućna dostava hrane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mozzarella kucna dostava pice
  • Mozzarella kucna dostava pice,
  • Mozzarella kucna dostava pice radno vreme,
  • Mozzarella kucna dostava pice kontakt telefon,
  • Picerija Mozzarela Sabac,
  • Picerija Mozarela Letnjikovac,
  • Mozzarela picerija,
  • Mozzarella