Zašto ćete zbog redovnog servisiranja klima uređaja biti srećniji?

Zbog tropskog vremena u letnjem periodu, mnogi ljudi u velikoj meri zavise od sistema klimatizacije u svojim kancelarijama i domovima.

Podešavanje protoka vazduha na klima uređajima

Podešavanje protoka vazduha poboljšaće cirkulaciju vazduha, povećaće energetsku efikasnost i poboljšaće ukupne performanse vašeg sistema klimatizacije i grejanja.

Na koji način održati optimalan nivo vlažnosti vazduha u Vašem domu?

Kada temperature počnu da padaju i kada pojačate toplotu, nivo vlažnosti u vašem domu može brzo da padne. Idealno bi bilo da nivo vlage u vašem domu ne padne ispod 30%.

Mitovi o klima uređajima

Ovde istražujemo gde leže najveći mitovi o klima uređajima i nudimo načine kako da uštedite novac bez ometanja Vaše udobnosti i klimatizovanog prostora.

Neka Vaši rashladni uređaji uvek rade besprekorno!

Vruće Vam je? Bilo da je reč o klimi za Vaš stan, kuću, kancelariju ili automobil, imamo sjajne vesti za Vas.

Kako produžiti rok trajanja svom klima uređaju?

Možete povećati efikasnost i životni vek vaše kućne klimatizacije pravilnim instaliranjem i redovnom brigom i održavanjem.

Gde se nalazi odvodna cev za klima uređaj?

- Gde se nalazi odvodna cev za klima uređaj?

Kako da znate da li Vaša klima radi ispravno?

Kako znati da li moj klima uređaj radi ispravno? Iako mnogi vlasnici kuća smatraju da je testiranje klima uređaja zastrašujuć zadatak, samostalna provera je zapravo laka.

Gde je najbolje postaviti klima uređaj?

Koji je položaj najbolji za instalaciju klima uređaja? Iako je kupovina klima uređaja dobra odluka, morate provesti neko vreme u pronalaženju najboljeg mesta na kojem se može instalirati u vašem domu.

Zašto je važno redovno čišćenje klima uređaja?

Kada redovno koristite klima uređaj, on može prestati da bude izvor čistog i bezbednog vazduha, zbog akumulacije bakterija, prašine i prljavštine u vazduhu na različitim delovima koje mogu uticati na njegov životni ciklus i performanse.

Benefiti redovnog servisiranja klima uređaja

Želite da znate koje su prednosti redovnog servisiranja klima uređaja?

Najbolji način da se rashladite!

Dugo toplo leto je pred nama. Sigurni smo da ćete uživati i maksimalno iskoristiti sunčane dane. Ipak, ako ste od onih koji ne podnose ekstremne temperature i volite da boravite u rashlađenim prostorijama, klima uređaj je spas od vrućina.