Ketering Marinković

4.7 | 3 ocena
Ulica: /
Grad: Kragujevac
Mobilni: 063/
ketering-marinkovic.com

O nama

KETERING MARINKOVIĆ

Najukusniji zalogaji Keteringa Marinković mogu biti i na Vašem stolu u svakoj prilici! Ketering Marinković je vodeća kompanija u Srbiji za organizaciju svih vrsta proslava i posebnih događaja koji su Vam važni. Uz našu pomoć možete dočekati svatove, proslaviti rođendan, krštenje, napraviti svadbu za više stotina ljudi, ili obeležiti važnu privatnu ili poslovnu godišnjicu.

Bogatstvo ukusa i nezaboravni aranžmani Keteringa Marinković, zajedno sa našim profesionalnim i posvećenim timom, nepogrešiv su izbor i za Vas.

Slano ili slatko, zalogaji ili gotova jela, voće, povrće, roštilj... posluženje kod kuće, na poslu ili bilo gde drugde? Spremni smo na sve!

Misleći na Vas i Vaše vreme, spremili smo bogat meni raznovrsnih ukusa i specijaliteta koji sadrži sve neophodne elemente, ali svaki od njih može i dodatno da se prilagodi Vašim željama i mogućnostima. Pored tradicionalnog menija, spremamo i veliki broj jela za one sa posebnim prehrambenim navikama, dijetalnu hranu, prilagođenu verskim običajima, posnu ili mrsnu.

Svaka Vaša proslava je posebna, pa su tako posebni i naši jelovnici koje spremamo za Vas, a sve Vaše želje za nas su izazovi na koje rado odgovaramo.

Ketering nije samo posluženje hrane, to je prava umetnost u kojoj jednako uživaju oni koji ga spremaju kao i svaki gost. Dobra i ukusna hrana nepresušan je izvor inspiracije i čarolija koja ne poznaje granice.

Uz hranu, nudimo Vam i obučeno i posvećeno osoblje, kao i iznajmljivanje kompletne opreme za proslave (šatori, suncobrani, stolovi, stolice..). Imamo veliki asortiman pića, kao i sav neophodan inventar (escajg i pribor).

Nazovite Ketering Marinković i prepustite se uživanju zajedno sa svojim gostima, bez trunke brige i s mnogo poverenja, jer mi smo tu zbog Vas. Radimo na području cele Srbije od najmanjih do najvećih proslava, uvek jedinstveni i originalni, uz visoke standarde kvaliteta.

Ketering Marinković, Kragujevac

E-mail: imarinkovic81@gmail.com

FB:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Balkan House 2014 Ketering, Skerlićeva 28, Kragujevac