Dr VAIS

Pavla Jurišića Šturma 8b

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kapilitologija
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Ana Milosavljevic
15.06.2017 07:40

Biostimulacija svih patoloskih stanja koze glave i kose,SMH kamuflazni preparat,gusta kosa za samo deset sekundi,program za repigmentaciju sedih vlasi,nadoknadjivanje izgubljene i proredjene kose kapilarnim protezama i kapilarnim sistemima.

Dr VAIS
Sandra Marinkovic
02.04.2017 10:01

Kontinuirana edukacija svih zaposlenih,upornost,istrajnost i pre svega ljubav prema coveku,temelj su uspeha ove firme,koja pred sobom ima cilj da bude jedna od vodecih poliklinika za estetsku medicinu u Evropi.

Dr VAIS
Zoran Josipovic
25.12.2016 12:20

Ako imate problema sa opadanjem kose Dr Vais strucni tim i njihova ordinacija su se pokazali kao jedni od vodecih u zemlji kada je kapilitologija u pitanju.Najpovoljniji i najuspesniji tretmani regeneracije.

Dr VAIS
Ilija Radovic
20.06.2016 11:47

Prezadovoljan sam rezultatima.Njihovim tretmanima sprecio sam dalje opadanje kose.Skenerskopski pregled koze glave i kose,nega normalne,suve i masne kose, snazni tretmani stimulacije rasta i protiv opadanja kose,tretmani regeneracije, revitalizacije i protiv peruti.

Dr VAIS
Miloš Marijanović
11.09.2015 03:28

Da li tretirate opadanje kose kod muškaraca, došao bih na pregled kože glave

Dr VAIS
Idi na vrh strane