O nama - EXPO LINE KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ


Kompanija Expo Line već dugi niz godina bavi se proizvodnjom i trgovinom kvalitetnog nameštaja za kancelarije. Pored sopstvenog proizvodnog programa, ostvarili smo saradnju sa velikim brojem dobavljača iz Srbije i inostranstva, kako bi svim našim klijentima ponudili što veći izbor kvalitetnog kancelarijskog nameštaja.

Ukoliko želite da Vaš poslovni prostor opremite vrhunskim nameštajem, modernog dizajna nudimo Vam veliki izbor kancelarijskih stolova, plakara, fotelja, koji su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i opremljen okovom vodećih svetskih proizvođača: Blum i Harn. Naš cilj je da Vam ponudimo samo najbolje proizvode, po niskim cenama.

Naša ponuda kancelarijskog nameštaja obuhvata:

 • -Kancelarijske stolove: stolovi za sastanke, klub stolovi, kompjuterski stolovi, dodaci za stolove
 • -Kancelarijske stolice: fotelje, stolice, sofe i garniture za sedenje
 • -Skladištenje dokumentacije: kasete sa fiokama i komode, police, plakari za registratore, garderobni ormari
 • -Kancelarijski nameštaj: program operativnih kancelarija, program direktorskih kancelarija
 • -Metalni nameštaj: garderobni ormari, ormari za dokumenta, poštanski sandučići i kutije za ključeve i oglase
 • -Prezentacija: flipchart, table za pisanje
 • -Ostali nameštaj: recepcije, pregrade za stolove


Ukoliko Vam je potrebna stručna pomoć pri opremanju Vašeg poslovnog prostora, naš tim profesionalnih dizajnera uvek Vam stoji na raspolaganju. Svakom projektu prilazimo sa istom pažnjom i posvećenošću, a naš tim će Vam pružiti svu neophodnu pomoć u odabiru pravog nameštaja za Vašu kancelariju, pripremom Cad crteža i realističnih 3D modela.

Svi naši proizvodi imaju dve godine garancije, tako da možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor. Ako niste mogućnosti da dođete do našeg maloprodajnog salona, kompletnu ponudu kancelarisjkog nameštaja možete pronaći u našoj internet prodavnici. Veliki deo proizvoda koji se nalazi na našem lageru isporučujemo u roku od 24h ili 72h, a isporuka je besplatna za teritoriju Beograda i okoline.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-16h

Dodatne informacije o našoj ponudi nameštaja, možete dobiti putem telefona:
Tel: 011/6300 660

Expo Line doo, Đorđa Stanojevića 11g, Belville, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

21.07.2017 01:01
Ilija Radovic
Svakom projektu prilaze sa istom paznjom i posvecenoscu,a njihov tim ce vam pruziti svu neophodnu pomoc u odabiru pravog namestaja za vasu kancelariju,pripremom Cad crteza i realisticnih tri d modela.
07.04.2017 11:08
Kosta Savic
Svi njihovi proizvodi imaju dve godine garancije,tako da mozete biti sigurni da ste napravili pravi izbor.Ako niste mogucnosti da dodjete do njihovog maloprodajnog salona,kompletnu ponudu kancelarijskog namestaja mozete pronaci u njihovoj internet prodavnici.
04.01.2017 07:54
Andrija Atanaskovic
Veliki izbor kaseta sa fiokama i plakara za registratore i poslovne knjige olaksace vas rad u kancelariji i ustedeti vam vreme.Stolovi za sastanke,klub stolovi, kompjuterski stolovi,dodaci za stolove.
14.05.2016 11:48
Milos Topalovic
Posetio sam Expo,pogledao nekoliko ponuda i vrlo brzo se odlucio.Kupio sam veliki kancelarijski sto za sastanke.Isporuka i montaza vec sutradan.Kvalitet se ubrzo pokazao kao vrhunski i zato imate sve moje preporuke.Odlican,pet.
14.05.2016 11:46
Sanja Kekic
Kao iskusan pravnik imam potrebu za ogromnom kolicinom dokumentacije koju svakodnevno obradjujem i skladistim.Za to mi je potrebno mnogo slobodnog prostora.Moje problemi su nestali kada sam posetila Expo.Sutradan su mi isporucene police i plakari za registratore koji su momentalno resili moje probleme sa prostorom.
14.05.2016 11:42
Borislav Milic
Unazad nekoliko godina kupujem radne stolove za skolu stranih jezika kod vas.Vrhunski kvalitet i niske cene su odlucile da i dalje nastavim saradnju sa vama.Preporucujem vas svima koji imaju potrebu za kancelarijskim namestajem.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Kancelarijski nameštaj
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Expo line kancelarijski namestaj
 • kancelarijski stolovi,
 • kancelarijske fotelje,
 • kancelarijski stolovi beograd,
 • kancelarijski plakari,
 • kancelarijske fotelje cene,
 • kancelarijske stolice,
 • ormari za dokumenta,
 • postanški sandučići,
 • kancelarijske fotelje expo line,
 • expo line radno vreme