Kafana SAT

  • 2
5.00 | 5 ocena
  • Ulica: Petrovaradinska tvrdjava 4
  • Grad: Novi Sad
  • Mobilni: 060/Prikaži broj

O nama - KAFANA SAT

U skladu sa svojim imenom kafana Sat je locirana na Petrovardinskoj tvrđavi, pored Sata. Posebno ističemo da je naša kafana jedan od začetnika kafanskog života u Novom Sadu i svojevremeno jedno od prvih mesta gde su se mogli čuti ozvučeni tamburaši.

Danas Sat nosi naziv najbolje after kafane u gradu, gde se možete zagrejati pre odlaska u klub ili nastaviti odličan provod kada svi drugi odu na spavanje. U prijatnom ambijentu i nesvakidašnjoj atmosferi sve je podređeno odličnom noćnom provodu, jer vreme kao kategorija kod nas ne postoji.

Zaštitni znak kafane je prelepa letnja bašta sa fantastičnim pogledom na Dunav i ceo Novi Sad, za maksimalno uživanje u vrelim letnjim noćima. Kafana Sat može da primi 170 ljudi, a odličan izbor muzike, sjajna ponuda pića i profesionalna usluga, garantuju najbolji provod sve do ranih jutarnjih sati.

Kafana Sat može da se pohvali bogatim muzičkim repertoarom, tako da za svakoga imamo ponešto: DJ-evi, nastupi bendova, živa muzika... Iako je žanrovski usmerena ka pop, folk i starogradskoj muzici, iz kafane odjekuje sve ono što publika poželi u tom trenutku da čuje.

Odličnom provodu doprinosi i bogata ponuda domaćih i stranih pića, po izuzetno pristupačnim cenama koje pogoduju svačijem džepu. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i svojom besprekornom uslugom ulepša Vaš izlazak.

Ako do sada niste imali prilike da nas posetite, krajnje je vreme da proverite zašto je kafana Sat najbolje mesto za provod u Novom Sadu. Fantastična atmosfera, izvanredan provod, više nego popularne cene pića, poznati pevači i bendovi, učiniće da naša kafana garantovano postane deo Vašeg obaveznog izlaska.

Vreme leti, Sat nestaje!

Kafana Sat, Petrovaradinska tvrđava 4, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

01.08.2017 09:44
Jana Stankovic
Kafana Sat mora jednostavno da se poseti. Posebno je kafa Sat u Novom Sadu poznata po muzickom programo i muzici koja je zaisat vesela i koja zaista moze da vas pre ili kasnije uveseli. Takodje, cene su prihvatljive, jedino sto je potrebno odmah da znate je to da je potrebno da unapred na vreme rezervisete sto.
10.07.2017 01:26
Biljana Brankovic
U ovoj kafani slobodno mozete da se opustite, nista vas nece boleti.
04.07.2017 10:33
Dusan Markovic
Koliko mi se samo cini, vecina mojih prijatelja mi kaze da je SAT kafana jedno zaista i vise nego kultno mesto u Novom Sadu od kojeg tesko da moze da postoji nesto bolje.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana SAT
  • kafana Sat,
  • kafana Sat Novi Sad,
  • Sat kafana,
  • kafana Novi Sad,
  • Sat kafana Novi Sad