Kafana SAT

5.0 | 5 ocena
Ulica: Petrovaradinska tvrdjava 4
Grad: Novi Sad
Kafana SAT
Mobilni: 060/

O nama

KAFANA SAT

U skladu sa svojim imenom kafana Sat je locirana na Petrovardinskoj tvrđavi, pored Sata. Posebno ističemo da je naša kafana jedan od začetnika kafanskog života u Novom Sadu i svojevremeno jedno od prvih mesta gde su se mogli čuti ozvučeni tamburaši.

Danas Sat nosi naziv najbolje after kafane u gradu, gde se možete zagrejati pre odlaska u klub ili nastaviti odličan provod kada svi drugi odu na spavanje. U prijatnom ambijentu i nesvakidašnjoj atmosferi sve je podređeno odličnom noćnom provodu, jer vreme kao kategorija kod nas ne postoji.

Zaštitni znak kafane je prelepa letnja bašta sa fantastičnim pogledom na Dunav i ceo Novi Sad, za maksimalno uživanje u vrelim letnjim noćima. Kafana Sat može da primi 170 ljudi, a odličan izbor muzike, sjajna ponuda pića i profesionalna usluga, garantuju najbolji provod sve do ranih jutarnjih sati.

Kafana Sat može da se pohvali bogatim muzičkim repertoarom, tako da za svakoga imamo ponešto: DJ-evi, nastupi bendova, živa muzika... Iako je žanrovski usmerena ka pop, folk i starogradskoj muzici, iz kafane odjekuje sve ono što publika poželi u tom trenutku da čuje.

Odličnom provodu doprinosi i bogata ponuda domaćih i stranih pića, po izuzetno pristupačnim cenama koje pogoduju svačijem džepu. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i svojom besprekornom uslugom ulepša Vaš izlazak.

Ako do sada niste imali prilike da nas posetite, krajnje je vreme da proverite zašto je kafana Sat najbolje mesto za provod u Novom Sadu. Fantastična atmosfera, izvanredan provod, više nego popularne cene pića, poznati pevači i bendovi, učiniće da naša kafana garantovano postane deo Vašeg obaveznog izlaska.

Vreme leti, Sat nestaje!

Kafana Sat, Petrovaradinska tvrđava 4, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu