Jeftini apartmani danas nisu retkost. Iznajmljivanje apartmana je najpovoljnija opcija za kratkoročne ili dugoročne, poslovne ili turističke boravke. Za malo novca, apartmani po povoljnim cenama obezbeđuju privatan prostor za odmaranje i uživanje posle napornog dana.

Jeftini apartmani mogu se razlikovati po kvadraturi, opremljenosti i poziciji u gradu. Što se konfiguracije apartmana tiče, najpopularniji su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi koji imaju smeštajne kapacitete za jednu osobu, par ili čitavu porodicu.

Urednost, čistoća i udobnost su na prvom mestu. Povoljni apartmani poseduju svu nužnu opremu i nameštaj za ugodan boravak. U pojedinim stanovima dobrodošli su i kućni ljubimci.

Opšte odlike apartmana su: 

  • kompletno opremljena kuhinja; 
  • kompletno opremljeno kupatilo; 
  • udobno namešten spavaći i dnevni prostor;
  • televizor sa kablovskom ili satelitskom televizijom;
  • bežični internet;
  • druge pogodnosti po dogovoru.

Povoljni apartmani

Tržište iznajmljivanja povoljnih apartmana je dobro razvijeno.  Broj jeftinih apartmana za izdavanje je na tržištu veliki, a stanovi su raznovrsni, stoga svaki gost može naći ponudu za svoje potrebe i svoj džep. Povoljni apartmani se izdaju dnevno, nedeljno ili mesečno. 

Od centra gradske vreve do mirne i tihe periferije, povoljni apartmani se izdaju na svim pozicijama u gradu.

Gosti koji do apartmana dolaze svojim vozilom, mogu se sa agencijom za izdavanje apartmana dogovoriti oko privatnog parking mesta, ukoliko je to moguće na datoj lokaciji u gradu.

Najjeftiniji apartmani

Izdavanje apartmana vrši se na dnevnoj, nedeljnoj ili mesečnoj bazi. 

Kvadratura, oprema i lokacija apartmana glavni su faktori za određivanje iznosa koji gost treba da izdvoji. Najjeftiniji apartmani koštaju počev od 25 evra na dan.

Navedeni iznosi predstavljaju informativni okvir. Savetujemo vam da se za tačne cene obratite firmama čiji kontakti slede za tekstom.

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Jeftini apartmani
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

06.11.2018
Jelena Stanarevic

Generalno, mislim da u Beogradu ne postoji nesto sto je jeftino. Tako da se tesko mogu naci apartmani koji su jeftini. Eventualno, mozete da pogledate na periferiji ali to je vec pitanje koliko vam odgovara zbog udaljenosti.

01.09.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini ne postoje jeftini apartmani u Beogradu. Mozda mozete da iznajmite neki po nesto nizoj ceni ali je koliko mi se samo cini veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet i ni za sta vise.

18.05.2017
Stojance Ristovski

Po meni, kako god da okrenete, jeftini apartmani gledano mnogo sire nisu ni malo jeftini u svakom slucaju.

04.05.2017
Marina Zivkovic

Jeftini apartmani su nesot sto u svakom slucaju vredi. Sve drugo je smao gubljenje vremena i nista vise sem toga.

20.04.2017
Milen Jovanovic

Koliko mi se sa samo cini, tesko da ovako nesto u Beogradu moze da se pronadje.

06.04.2017
Jovana Milinkovic

Po mom licnom misljenju, sto se ovih apartmana tice, sigurno je kvalitet nesto sto je posebno. Druge stvari nisu bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.

04.04.2017
Filip Milutinovic

Ako ocekujete da prodjete sot jeftinije, kao u slucjau jeftinih aparmana, onda slobodno mozete da se odreknete kvaliteta.

21.03.2017
Lea Stankovic

Po meni je jedino sigurno to da oni moraju da se debelo plate. Sve drugo je cisto gubljenje vremena po meni.

20.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni su oni nesot sto u svakom slucaju treba da se debelo pre ili kasnije plati.

01.03.2017
Simona Vucinic

Nisam bas sigurna da li ovako nesto u Beogradu u ovom trenutku moze da se pronadje.

10.02.2017
Todor Markovic

Po svakom pitanju su ovo apartmani koji su poznati po tome sto imaju definitivno svoju kategoriju najamnika.

31.01.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, jeftini apartmai su uvek bili nesot sto mora posebno da se plati.

16.01.2017
Janko Zivanovic

Sto se ovih apartmana tice, ubedljivo je najbolje resenje da se odlucite za kvalitet. Cena vec treba da vam bude u drugom planu.

26.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ovo ipak u danasnje vreme postoji u Beogradu samo mora malo bolje da se potrazi.

08.12.2016
Petar Jankovic

Iskren da budem, nisam bas siguran sta se to u danasnje vreme pod jeftinim apartmanima podrazumeva.

22.11.2016
Nikolina Pantelic

Ukoliko trazite kvalitetne luksuzne apartmana, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite mesto koje se zove Travelling Actor u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.

22.11.2016
Jana Stankovic

Jedne od bukvalno najpovoljnijih cena po pitanju jefitinih apartmana mozete da pronadjete u smestaju koji se zove Ela a koji se nalazi u Beogradu.

03.11.2016
Biljana Brankovic

Mozda vise jefitini apartmani ine mogu toliko lako da se pronadju ali svakako vredi pokusati. Zbog toga je mozda najbolje resenje BGD 011.

13.09.2016
Ivan Stojanovic

Ukoliko trazite jefitne apartmane, odna je definitivno najbolje resenje za vas da se oko toga posavetujete sa nekom profesionalnom posrednickom agencijom.

09.08.2016
Marko Petrovic

Mislim da u danasnje vreme nema nista jeftino u Beogradu ali sigurno da postoje apartmani koji se nalaze u odredjenim delovima grada (ne bas tako blizu centra) a koji su u odredjenim periodima godine relativno jeftini.

08.08.2016
Dusan Markovic

Mislim da u Beograud ne postoji nesto sto bi se moglo nazvati jeftiniim apartmanom. U svakom slucaju je potrebno da se dobro u napred raspitate.

08.07.2016
Filip Milutinovic

Generalno, mislim da u Beogradu ne postoji nesto sto je jeftino. Tako da se tesko mogu naci apartmani koji su jeftini. Eventualno, mozete da pogledate na periferiji ali to je vec pitanje koliko vam odgovara zbog udaljenosti.