Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Iznajmljivanje viljuškara
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iznajmljivanje viljuškara

Postoje firme koje viljuškare koriste svakodnevno, ali i preduzeća kojima će ove radne mašine biti potrebne samo povremeno ili periodično. U savremenom poslovanju, nije moguće zamisliti pravilnu manipulaciju robom bez upotrebe viljuškara, a pod tim mislimo na transport, skladištenje robe, pretovar, utovar i istovar...

 

 

Ako imate povećan obim poslovanja, ili je u pitanju određena vrsta sezonskog posla, uvek postoji mogućnost iznajmljivanja viljuškara. Nabavka nove mašine svakako vam nije potrebna, i to bi bio preveliki izdatak kada se uzme u obzir da je nećete koristiti svakodnevno. Iznajmljivanjem viljuškara se u tom smislu ostvaruje značajna ušteda, a vaš posao ćete završiti brzo i profesionalno.

Rentiranje viljuškara

Postoji kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje viljuškara. Kada se koristi prva opcija a kada druga?

Ukoliko su vam ove radne mašine potrebne povremeno, jer imate interval većeg obima posla, za vas bi bilo kratkoročno iznajmljivanje viljuškara. Ako vas zanima koliko bi sve to koštalo, reći ćemo da cena zavisi od dužine perioda korišćenja. To može biti svega nekoliko dana, ali nekoliko nedelja ili meseci. 

Takođe, na cenu će uticati i to kakav model viljuškara iznajmljujete, kada se radi o njegovoj nosivosti ali i nameni (da li je to slagač paleta, čeoni viljuškar, regalni viljuškar...). 

Kada plaćate rentiranje viljuškara, u taj iznos je uključeno redovno održavanje kao i svi drugi troškovi, koje nije direktno izazvao sam korisnik. Ipak, znajte da u zakupninu nisu uključeni troškovi transporta, utrošeno pogonsko gorivo ili energija, kao ni troškovi usluge rukovaoca. 

Dugoročno rentiranje viljuškara

Postoje firme, koje ne žele, iz različitih razloga, da odmah izdvoje novac za nabavku novog viljuškara. Sa druge strane, neki biznismeni žele da imaju unapred određeni trošak korišćenja radne mašine. U oba slučaja, pravo rešenje je dugoročno iznajmljivanje ovih mašina. 

Kada je reč o periodu iznajmljivanja, najkraći je 36 meseci, dok je najduži pet godina. Ako govorimo o ceni u slučaju dugoročnog iznajmljivanja viljuškara, na visinu naknade će uticati očekivano korišćenje viljuškara u toku jedne godine izraženo u vidu broja radnih sati.

 

 

Usluga rentiranja se pruža uz obavezno ugovaranje usluge potpunog održavanja viljuškara, takozvani „full service“,  pa na taj način korisnik ima obavezu mesečnog plaćanja kako cene korišćenja, tako i cene održavanja viljuškara. 

Bitno je naglasiti da je naknada fiksna za sve vreme trajanja ugovora. Takođe važna činjenica jeste da se u dugoročni najam ustupaju uglavnom potpuno novi viljuškari. Kada vam istekne usluga dugoročnog rentiranja mašine, pruža vam se odlična mogućnost da otkupite viljuškar po ceni koja bi bila ugovorena na osnovu njegovog opšteg stanja u trenutku kada je završen aranžman.

Iz svih ovih razloga, jasno je zašto je iznajmljivanje viljuškara dobra poslovna odluka, pa ukoliko se odlučite za takav potez, pozovite firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iznajmljivanje viljuškara – cena:

Kao što smo naveli, cena zavisi od modela viljuškara, kao i od dužine perioda korišćenja. Tako se može kretati od 50 evra dnevno do 200 evra na dan za velike viljuškare.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.10.2018
Mladen Todorovic

Ukoliko imate potrebu da iznajmite viljuskar, onda je najbolje da to ucinite u servisu koji se zove Bel Com. Cene na ovom mestu su i vise nego povoljne u sta je najbolje da se sami i licno uverite.

15.09.2017
Milen Jovanovic

Veoma je vazno da se iznajmljivanje viljuskara lepo plati. Sve drugo moze samo da bude jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga. Sa cenama takodje nikako ne biste smeli previse da kuburite.

19.05.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju nije ono ni malo naivno kako god da okrenete.

08.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko samo mogu da vidim, tesko da ono moze da ima neku posebnu cenu.

24.04.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju, kako god da okrenete, iznajmljivanje viljuskara nije ni malo jeftino. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

10.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Moje je licno misljenje takvo da sto se iznajmljivanja viljuskara tice, sigurno je kvalitet nesto sto je posebno.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni svaki viljuskar ima nesto svoje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

10.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju je ovo nesto sto mora da se debelo plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

06.03.2017
Marta Dencevic

Naravno da je svako iznajmljivanje viljuskara bilo nesto sto je veoma skupo. naravno da je i kvalitet i vise nego vazan.

15.02.2017
Janko Zivanovic

Uvek je problem pre svega bio u tome sto svakak popravka viljuksra moa posebno da se plati. Sve drugo je manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, ovo je u svakom slucaju nesto sto mora posebno da se plati a sto zapravo cesto i nema neku cenu.

19.01.2017
Petar Jankovic

Koliko samo mogu da vidim, rekao bih da je ovo jedna poprilicno dobra aktivnost koju zaisat treba umeti raditi.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Oni se iznajmljuju gledano po radnom satu tako da nisu ni malo jeftini.

14.12.2016
Ivan Stojanovic

Viljuskare je moguce iznajmiti na duzi ili na kraci rok. Sve naravno zavisi od toga za sta tacno planirate da ih koristite.

28.11.2016
Jana Stankovic

Moje licno misljenje je da se po pitanju viljuskara opredelite za servis Eurlift i ukoliko to odlucite sigurno se necete pokajati.

09.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno iznajmljivanje viljuskara, onda je ubedljiv najbolje resenje da posetite servis i prodavnicu Bel - Com i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

20.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko trazite neko provereno mesto da iznajmite viljuskar, onda je u svakom slucaju najbolej da potrezite mesto koje se zove Bel Com. To je mesto u koje mozete da imate puno povrenje.

17.08.2016
Dusan Markovic

Bilo da govorimo o iznajmljivanju ili prodaji viljuskra, BT Company je svakako jedno od najboljih resenja za Vas. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje i koje slobodno mozete posetiti tokom radnog vremena.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Ukoliko imate potrebu da iznajmite viljuskar, onda je najbolje da to ucinite u servisu koji se zove Bel Com. Cene na ovom mestu su i vise nego povoljne u sta je najbolje da se sami i licno uverite.