Lider Limo doo

5.0 | 2 ocena
Ulica: Vidikovački venac 49, Vidikovac
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Lider Limo doo
Mobilni: 065/
www.liderlimo.rs

O nama

LIDER LIMO DOO

Kada poželite da putujete u visokom stilu, uživajući u najvišoj udobnosti, neopterećeni stanjem vašeg vozila i gužvama u saobraćaju, Lider Limo je prava adresa za vas.

Lider Limo d.o.o pruža iznajmljivanje luksuznih vozla sa vozaćem, za transport u zemlji i inostranstvu za sve vaše važne prilike.

Ukoliko slavite važan dan ili želite da obradujete dragu osobu, pozovite nas ili jednim klikom rezervišite vozilo.

Naš cilj je da se u našem vozilu osećate kao kraljevi, da vam pružimo vrhunsku udobnost i bezbedan prevoz do vašeg odredišta.

Lider Limo d.o.o pruža:

- Aerodromski transfer:

Uživajte u luksuznoj vožnji u odabranom vozilu sa i od Aerodroma. Izaberite luksuznu limuzinu sa velikim prostorom za sve vaše stvari, kao što je Audi Q5 Sport ili Toyota Camry Hybrid, kao i vozila iz Lux i Premium klase. Prilagođavamo se vašim obavezama i letovima i dostupni smo vam u svakom trenutku.

- Međugradski i prekogranični transfer:

Bezbedan transport u vozilima najviše klase do drugih gradova u zemlji i Evropi. U zavisnosti da li putujete sa porodicom, prijateljima ili sami, možemo vam preporučiti odlične sportske ili porodične modele naših vozila. Osiguranje putnika i vozila je naša briga, a sva naša vozila su najnovije generacije, opremljena najluksuznijom opremom.

- Kongresni turizam:

Posao ne može da čeka i zato su naša vozila spremna za vas u svakom trenutku. Za put na sastanak, kongres, korporativnu zabavu izaberite naša vozila iz Premium i Biznis klase.

Za grupna putovanja preporučujemo Renault Trafic, a za pojedinačna elegantni i sofisticarni Toyota Camry Hybrid, ili Audi Q5 Sport.

- Prevoz za svečane prilike:

Venčanje, veridba ili iznenađenja su posebni trenuci i zato je važno da svaki detalj bude savršeno odabran i isplaniran. Osećajte se kao holivudska zvezda na jedan dan, razmazite dragu osobu i učinite da se oseća posebno u našim luksuznim vozilima. Neka put do iznenađenja bude jednako glamurozan kao i vaš dan.

- Vinski turizam:

Uživanje u vinu ne ide sa vožnjom i zato uživajte u velikom stilu. Vozite se bezbedno i udobno sa našim profesionalnim vozačima u nekom od naših vozila iz Lux, Biznis ili Premium klase.

Na našem sajtu, možete pogledati ponudu naših luksuznih vozila iz Premium, Biznis ili Lux klase.

Život nema reprizu i zato izaberite samo najbolje od njega!

Lider Limo d.o.o je tu kad god vam je potreban!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  23.12.2021 17:28

  Jako profesionalna usluga. sve ispoštovano iz dogovora.

  Firme u blizini

  Iznajmljivanje limuzina, Krunska 31, Vračar, Beograd
  Iznajmljivanje limuzina Transporter Lux, Sazonova 106, Vračar, Beograd
  BG Diplomat limo servis, Antifašističke borbe 23, lok 10, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane