Hostel i restoran Arch

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - HOSTEL I RESTORAN ARCH


Hostel i restoran Arch nalazi se u Makedonskoj ulici broj 9 u Pančevu. Započeo je kao mali cafe bar davne 1991. godine, da bi samo pet godina kasnije postao renomiran restoran domaće kuhinje, a danas u kompleksu sadrži i hostel sa najjeftinijim prenoćištem u gradu.

Enterijer restorana hostela Arch, pored velike fontane, svoje goste zadivljuje nesvakidašnjim akvarijumom sa atraktivnim ribama poput Pirana. Misleći na najmlađe sugrađane otišli smo još jedan korak dalje sa izradom igraonice na bazi mini diskoteke kapaciteta 30-tak mališana.

Ukoliko Vam je potrebno jeftino prenoćište na teritoriji opštine Pančevo, naš hostel raspolaže sa dve sobe sa upotrebom zajedničkog kupatila i jednim peterokrevetnim apartmanom koji se sastoji od dve odvojene sobe i kupatila. Sve sobe imaju centarlno grejanje, klimu, kablovsku, wi-fi internet i telefon koji je povezan sa kuhinjom i šankom.

Hostel i restoran Arch nalazi se na putu za Vršac, svega 2km od samog centra Pančeva, okružen je zelenilom i poseduje sopstveni parking. Pored uživanja u vrhunskim specijalitetima nacionalne kuhinje nudimo Vam i mogućnost organizacije proslava u našem restoranu.

Ukoliko Vam je potrebano prenoćište sa restoranom na teritoriji opštine Pančevo, rezervišite Vašu sobu na sledeće brojeve telefona:
013/ 370-512
063/ 508-719

Svojevremeno Arch je bio je mesto okupljanja mnogih legendi domaće muzike poput Bobe Stefanovića, Džeja, Zdravka Čolića i Rođe Raičevića. Budite i Vi deo ove ekipe!

Hostel i restoran Arch, Makedonska 9, Pančevo

Restoran sa prenoćištem u Pančevu.
Najpovoljniji hostel u Pančevu.

Iskustva i komentari posetilaca

08.09.2015 04:41
Andrea Kovačević
Potrebno mi je jeftino prenoćište u Pančevu, koja je cena noćenja po osobi?
02.08.2014 01:16
Branko
Odlican restoran sa prenocistem u Pancevu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Hosteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hostel i restoran Arch
  • prenociste pancevo,
  • jeftino prenociste pancevo,
  • restoran sa prenocistem pancevo,
  • hostel pancevo,
  • hosteli u pancevu