Milkaza Hostel

  • 5
5.00 | 7 ocena

O nama - MILKAZA HOSTEL


Hostel Milkaza nalazi se na adresi Temerinski put, broj 99, u Novom Sadu. Svim ljubiteljima putovanja i posetiocima Novog Sada nudimo prenoćište i smeštaj u prijatnoj, domaćoj atmosferi, dobru hranu, kao i profesionalnu uslugu. Ukoliko ste na proputovanju kroz naš grad, hostel Milkaza je idealno mesto za Vaš odmor, jer se nalazimo na samom ulazu u Novi Sad. Zbog povoljne lokacije, na samo 4 km od centra grada, do koga možete stići brzo i lako za samo 15 minuta, naš hostel je idealno mesto za sve koji žele da se opuste i uživaju daleko od gradske buke.

Smeštajni kapacitet našeg trospratnog objekta broji 200 ležajeva u 44 soba. Svim našim posetiocima smeštaj Milkaza nudi mogućnost izbora različitih tipova soba: od dvokrevetnih do porodičnih 3+3 soba. Sve sobe su opremljene funkcionalnim nameštajem i poseduju zasebno kupatilo, dok porodične sobe poseduju i po dva kupatila.

Za Vaše potpuno uživanje i opuštanje oko polovina naših soba poseduje klima uređaje, TV prijemnike i internet konekciju, koji će Vam boravak u hostelu Milkaza učiniti prijatnijim. Svim gostima hostela Milkaza na raspolaganju su usluge pranja i peglanja veša, ogroman parking, usluge fotokopiranja i mnoge druge. Naša recepcija Vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, a ukoliko želite naše ljubazno i profesionalno osoblje pruži će Vam sve neophodne savete o Novom Sadu, svim važnim događajima, noćnom životu ili nekim drugim Vama interesantnim temama.

U sklopu našeg hostela nalazi se i otvorena krovna terasa površine 700m2, na kojoj možete uživati u sjajnom pogledu na grad i obronke Fruške gore. U sklopu terase se nalazi bar, roštilj, tuševi, ležaljke i dečiji bazen. Terasa predstavlja odlično chill-out mesto tokom EXIT fesivala u julu mesecu, kada gosti hostela Milkaza mogu da uživaju u nastupima odličnih DJ-eva i u koktel baru.

Pored usluga smeštaja, nudimo i mogućnost organizovanja svadbi, krštenja i ostalih proslava u klimatizovanoj sali površine 400 m2, sa kapacitetom od 300 gostiju. Ukoliko Vam je potreban prigodan prostor za organizaciju različitih večera, skupova, prezentacija, u nešto intimnijoj atmosferi na raspolaganju Vam je naša mala sala kapaciteta 80 mesta. Ono po čemu se posebno ističemo je kvalitet i kvantitet hrane koju spremamo za organizovanje posete i zbog čega smo zaslužili epitet mesta “odakle niko nije otišao gladan”.

Prenoćište i smeštaj u prijatnoj atmosferi, na samom ulazu u Novi Sad

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na telefone ili e-mail:
Tel: 021/ 410 717
Mob: 063/ 836 81 23

E-mail: hostelmilkaz@gmail.com

Milkaza Hostel, Temerinski put 99, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

31.07.2017 01:36
Jana Stankovic

Milkaza je jedan od najbolji hostela u Novom Sadu, pre svega zahvaljujuci velikoj poseti koju ima i broju turista koje je potrebno da podmiri. U ovom hostelu radi iskljucivo ljubazno osoblje ali je jos vaznije to da se uvek posebno veliki akcenat stavlja na higijenu i ono sto ga sve okruzuje.

10.07.2017 12:57
Biljana Brankovic

Kako god da okrenete, u ovaj hostel pre ili kasnije morate da imate puno poverenje.

04.07.2017 09:04
Dusan Markovic

Koliko mi se samo cini, tesko da od Mikaze hostela mozete da pronadjete nesto bolje. Ipak je veoma bitno da se svaki hostel u Novom Sadu prikaze u najboljem svetlu.

22.05.2017 12:32
Stojance Ristovski

Po meni, ukoliko pricamo realno, Mikaza hostel je jedan od najboljih hostela. Mada, naravno sve je pitanje raspolozivog vremena i kvaliteta znanja. U Novom Sadu zaista ne postoji toliko veliki broj hostela.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hosteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Milkaza Hostel
  • milkaza hostel,
  • milkaza hostel novi sad,
  • milkaza novi sad,
  • hostel milkaza u novom sadu,
  • milkaza smeštaj novi sad