Gumapromet

3.7 | 3 ocena
Ulica: Obilicev Venac 98, Nis
Grad: Niš
Gumapromet
Telefon: 018/

O nama

Gumapromet, Nis. Preduzece Gumapromet osnovano je 1991 godine u obliku samostalne trgovinske radnje, vec 1992 godine preduzece je preregistrovano u P.P. sa potpunom odgovorsnocu da bi u konacnici zbog zahteva trzista i prema zakonu 1999 godine bilo preregistrovano u preduzece sa delimicnom odgovornoscu.

Gumapromet je svoje poslovne aktivnosti zapoceo u saradnji sa firmom Tigar iz Pirota, saradnja je zapocela kroz njihov sistem franzise gde je preduzece Gumapromet uvek bilo medju prvih 5 kupaca po kvalitetu i kvantitetu. Veoma brzo preduzece Gumapromet je svoju saradnju prosirilo i na sve ostale domace proizvodjace guma, kao sto su Rumaguma, Trajal i Rekord, sa kojima je sacuvao odlicnu saradnju. Poslovanje Gumaprometa se obavlja na teritoriji Jablanickog, Pcinjskog, Niskog, Borskog, Zajecarskog, Rasinskog i Toplickog okruga, kroz sopstvenu maloprodaju i uz eksterne kupce a u buducnosti je u planu i sirenje prodajne mreze uz porast poslovanja.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  27.10.2020 22:40

  Katstrofa su , neprofesionalni i nozbiljni.

  Neregistrovan korisnik
  26.10.2020 14:45

  Neprofesionalni, narucio gume kazu stizu sutra, cekao sam 3 dana da mi naruce gume iz subotice, pritom me izmisljali da imaju problem sa brzom postom, na kraju posto se nisu dovoljno ugradili vratili su mi novac.