Tim Sistem - sobne i etažne peći na drva i pelet

5.0 | 2 ocena
Ulica: Prva Industrijska 9
Grad: Nova Pazova
Tim Sistem - sobne i etažne peći na drva i pelet
Telefon: 022/
www.timsistem.rs

O nama

TIM SISTEM SOBNE I ETAŽNE PEĆI NA DRVA I PELET

Problem zagrevanja domova u hladnim zimskim mesecima postojao je oduvek. Srećom danas postoje mnogo inovativnija rešenja koja pre svega pružaju toplinu ali i estetiku domu uz minimum čišćenja i održavanja samih grejnih tela.

Kao kompanija sa tradicijom dugom preko 20 godina koja se bavi proizvodnjom, prodajom i servisom peći i kotlova na pelet i drva, svakim novim danom se trudimo da unapredimo već postojeće proizvode i usluge u svojoj oblasti.

Imamo pravo rešenje za svaku vrstu objekta i rado ćemo vam dati savet u vezi sa kupovinom naših proizvoda. Naša delatnost je pre svega usmerena većim delom na inostrano tržište ali i na domaće tržište.

Naši klijenti su pre svega pravna lica koja su kupovinom peći i kotlova na pelet i drva obezbeđeni garancijom na proizvode na dve godine i odličnim uslovima plaćanja.

Tim Sistem program čine kotlovi i peći na pelet i drva:

Drvo:

  • Peći i štednjaci na drva za etažno grejanje
  • Peći na drva
  • Štednjaci na drva

Pelet:

  • Etažne peći na pelet za centralno gejanje
  • Sobne peći na pelet

Po peletnom programu peći smo među prvima na tržištu Srbije.

Bez obzira da li želite elegantno, efikasno rešenje koje će zagrejati vaš poslovni prostor, stan ili kuću, možemo vam pomoći oko izbora kao i savetima za jednostavno održavanje.

Servis:

Budući da sve peći i kotlove na pelet i drva proizvodimo, svim klijentima nudimo i servisiranje peći i kotlova na drva i pelet u garantnom roku, ukoliko je proizvod adekvatno tretiran i održavan.

Kompletnu ponudu možete pogledati na našem sajtu!

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 7-15h

Ostavite komentar
Ocenite firmu