Dodaj firmu

Gimnastički centar Sajam - Pobednik

4.6 | 112 ocena
Član od 2010.

Da li je ispravno i odustati od sporta?

Odustajanje, po pravilu, nikada nije dobro, ali je isto tako loše i forsirati nešto na silu. Na primer, ako ste dete upisali na neki sport kada je bilo sasvim malo, ono možda u kasnijim godinama pokaže da ga taj sport u stvari, uopšte ne zanima i da želi nešto drugo.

Poenta je da je sport izuzetno zdrav za razvoj dece, kako u fizičkom, tako i u mentalnom smislu. Ne bi trebalo uskratiti redovne treninge mališanima, već ih zaljubiti u sport.

Učiniti to tako da sami zažele da se bave sportom, da postaju fizički snažni, jaki, spretni, okretni... Ne možete ništa da forsirate, osim odlazaka na treninge, a dalje je sve na našim trenerima, koji će pokušati i uspeti, u najvećem broju slučajeva, da polaznice ritmičke gimnastike učine devojčicama koje iz čiste ljubavi i strasti trenirau gimnastiku.

Dobra stvar je i što se kod ritmike, svako dete može predomisliti u nekom trenutku, i promeniti sport, ako uvidi da mu više leži košarka, odbojka, tenis, atletika... To je zbog toga što je ritmička gimnastika u osnovi, bazičan sport.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Podkategorija: Gimnastika za decu Beograd
Objavljeno: 12.07.2021.
# ID Oglasa: 065189
Firma: Gimnastički centar Sajam - Pobednik
Website: www.gimnastika.rs
Idi na vrh strane