Dodaj firmu

Geometar Valjevo

Geodetska agencija Aksis

Geodetska agencija Aksis iz Valjeva posluje sa sedištem u ulici Birčaninova 11 i nudi Vam sve vrste geodetskih usluga. Naš tim sa iskustvom će brzo i efikasno odgovoriti na sve Vaše zahteve. Proverite zašto su mnogi svoje poverenje poklonili baš nama.
Pročitaj više

Birčaninova 11
Valjevo

Biro za geodetske radove Geosistem

Biro za geodetske radove Geosistem iz Valjeva svoju osnovnu delatnost zasniva na geodetskim uslugama kako za pravna tako i za fizička lica. Pored stručnosti i dobre obučenosti zaposlenih, biro poseduje svu geodetsku opremu.
Pročitaj više

Vojvode Mišića 39/1
Valjevo

Paštrićanac geologija

Paštrićanac je kompanija sa sedištem uValjevu koja se bavi istraživanjim u oblasti geologije, geotehničkim i hidrogeološkim istraživanjima. Kvalifikovani smo za izvođenje terenskih istražnih radova, laboratorijskih ispitivanja, kabinetskim radovima i izradom projekata i elaborata u oblasti inženjerske geologije
Pročitaj više

Oslobodioci Valjeva 39/4
Valjevo

Geometar

Geometar iz Valjeva je preduzeće koje pruža svojim klijentima široki spektar geodetskih usluga. Naš stručni tim je sastavljen od geodetskih inženjera sa iskustvom. Počev od osnivanjea firme do danas pružamo klijentima geodetske usluge, profesionalno i odgovorno uz poštovanje dogovorenih rokova.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića bb
Valjevo

Miocen geološka istraživanja

Miocen iz Valjeva je kompanija koja se bavi terenskim istražnim radovima na polju geologije. Radove vršimo brzo, efikasno i stručno. U oblasti geologije, naš stručni tim pruža usluge upravljanja geološkim istraživanjima u svim fazama do overe rezervi i dobijanja propisanih dozvola i saglasnosti.
Pročitaj više

Oslobodioci Valjeva 99
Valjevo

Geodetska kancelarija Premer

Geodetska kancelarija Premer iz Valjeva je firma osnovana 1996. godine. Delatnosti koje pokriva firma PREMER su geodetske usluge, programiranje geodetskih aplikacija, uspostavljanje informacionih sistema i programiranje aplikacija za mobilne uređaje.
Pročitaj više

Kamenička 3
Valjevo
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane