Frizerski studio Pit Stop

5.0 | 1 ocena
Ulica: Koste Abraševica 22/L1
Grad: Šabac
Frizerski studio Pit Stop
Mobilni: 064/

O nama

FRIZERSKI SALON PIT STOP

Frizerski salon Pit Stop je pravo mesto za sve moderne muškarce koji žele savršenu frizuru, uz upotrebu visokokvalitetnih preparata. Originalnost, prepoznatljive frizure i nesporni kvalitet su ono po čemu se Pit Stop razlikuje od drugih salona u Šapcu.

Bilo da ste klasičan tip muškarca koji već godinama nosi istu frizuru ili volite da eksperimentišete i postavljate nove trendove, frizerski salon Pit Stop je prava adresa za Vas. U prijatnom i moderno opremljenom ambijentu nudimo Vam sledeće usluge:

 • muško šišanje
 • pranje kose
 • moderne i klasične frizure
 • sređivanje i fazoniranje brade

U današnje vreme dobra muška frizura je podjednako važna kao i ženska, jer čini da se osećate bolje i budete puni samopouzdanja. Izbor prave muške frizure koja će Vam nepogrešivo dobro stajati može da bude poprilično težak i zamoran zadatak. Naš profesionalni frizer se trudi da Vam svojim savetima pomogne da odaberete pravu frizuru, u skladu sa crtama Vašeg lica, kao i navikama koje Vas prate kroz život.

Sa željom da Vaša kosa uvek bude zdrava i negovana, u našem radu koristimo profesionalne preparate renomiranih proizvođača. Zavodljiv i besprekoran izgled Vašoj frizuri garantuju proizvodi za oblikovanje kose koji su posebno napravljeni za muškarce.

Pored odlične frizure, muška brada predstavlja još jedan od elemenata kojim pripadnici jačeg pola izražavaju svoj stil i raspoloženje. Frizerski salon Pit Stop pruža i usluge sređivanja i fazoniranja brade po Vašoj želji ili našom preporukom zavisno od oblika lica i frizure.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-15h

Postoji mogućnost zakazivanja termina i van standardnog radnog vremena na broj telefona:
064/268-88-90

Frizerski salon Pit Stop, Koste Abraševića 22/L1, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  26.07.2021 20:04

  da li radite afro kikice ako da kolika je cena

  Sanja Kekic
  11.02.2017 08:36

  Sa zeljom da vasa kosa uvek bude zdrava i negovana,u svom radu koriste profesionalne preparate renomiranih proizvodjaca.Zavodljiv i besprekoran izgled vasoj frizuri garantuju proizvodi za oblikovanje kose koji su posebno napravljeni za muskarce.

  Firme u blizini

  Aura Profi frizerski salon, Masarikova 2, Šabac
  Mystic centar za ulepšavanje, Kralja Aleksandra 33, Šabac, Šabac
  Frizersko-kozmetički salon Senso 12, Gospodar Jevremova 49, Šabac
  Astrum frizerski studio, Cara Dušana 44, Šabac