Svi smo mnogo puta čuli za termin fizičko obezbeđenje i otprilike znamo šta on znači i na šta se sve odnosi. Ipak, u našem tekstu ćemo izneti i mnogo novih i korisnih informacija na ovu temu, tako da možete biti upoznati sa time šta dobijate ako se odlučite da koristite usluge fizičkog obezbeđenja objekata ili lica.

fizičko obezbeđenje

 

Šta znači fizičko obezbeđenje?

Fizičko obezbeđenje objekata znači da je objekat u potpunosti zaštićen od raznih neželjenih i opasnih situacija, kao što su krađe i provale. U isto vreme se štite i lica koja se u tom objektu nalaze. To bi značilo da ovaj posao obavljaju lica koja prethodno prolaze sve potrebne provere i ispunjavaju neophodne uslove da bi pružali usluge obezbeđenja.

Radnici obezbeđenja su vidno uniformisani, a ukoliko je potrebno, moguće je angažovanje lica koja nose oružje.

Objekat koji se obezbeđuje je siguran dvadeset i četiri časa dnevno, i u vezi je sa operativnim centrom, koji pri tome prati rad svakog radnika obezbeđenja. Postoji i takozvana dežurna interventna patrola koja ima zadatak da proverava kako se obavlja posao zaštite objekata u toku noći.

Firme koje se bave pružanjem usluge fizičkog obezbeđenja lica i objekata poseduju međunarodno priznate sertifikate, što sve garantuje kvalitet i visoki standard pruženih usluga.

Sve što smo naveli u tekstu do sada, potpada pod standardne usluge, ali osim toga možete da iskoristite i vanredne kontrole svojih zaposlenih radnika, i to u bilo kom periodu radnog vremena, dana ili noći. Sve ovo je bitno da bi se postigla željena produktivnost, i kvalitet rada koji poslodavac očekuje.

Ukoliko imate u planu da angažujete agenciju koja će vršiti fizičko obezbeđenje objekata ili lica, možete se obratiti putem telefona i nakon toga ćete moći da računate na besplatnu procenu bezbednosti objekta u kome radite ili živite. Naravno, oko ovih detalja se morate informisati preciznije kada pozovete odabranu firmu za obezbeđenje.

fizičko obezbeđenje cena

 

Još jedna od takozvanih dodatnih usluga je alkotestiranje, pa u tom smislu agencije poseduju svoje aparate za ove potrebe. To bi praktično značilo da se u bilo koje doba može izvršiti alkotestiranje zaposlenih radnika u određenoj firmi, uz prethodno postignut dogovor sa vama. Ovakvi uređaji su veoma precizni, izrađeni su po poslednjim standardima kvaliteta.

Fizičko obezbeđenje iskustva

Na ovaj način se najčešće obezbeđuju poslovni i prodajni objekti, banke, hoteli, ambasade, hotelski i rezidencijalni objekti. Osim toga, fizički mogu da se obezbede razni skupovi, događaji, manifestacije, javne priredbe i slično.

Obezbeđenje može biti stacionarno ili stalno, kao i mobilno obezbeđenje i lična zaštita lica. Moguće je iskoristiti usluge i portirske službe, kao i zaštitu određenih sredstava i dr.

Bitno je znati da su svi zaposleni radnici u fizičkom obezbeđenju spremni da u svakom trenutku odgovore na razne izazove, da reše sve novonastale probleme koji bi se mogli javiti u toku rada.

Primera radi, kada se organizuju razni javni skupovi, kao što su koncerti, sportske priredbe, mitinzi, kulturni događaji itd, tada je neophodno da se detaljno proceni bezbednosna situacija, kao i da se izradi plan obezbeđivanja.

Fizičko obezbeđenje – cena:

Da biste saznali cenu za uslugu fizičkog obezbeđenja, najbolje je da se obratite firmama koje pružaju tu vrstu usluge, kako bi se izvršila bezbednosna procena.

Tek nakon te procene, i sagledavanja vaših stvarnih potreba i zahteva, može da se odredi iznos novca koji je potrebno izdvojiti.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Fizičko obezbeđenje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2017
Dusan Markovic

Fizicko obezbedjenje je nesto najbolje u pogledu odvracanja u konkretnoj situaciji. Cene koje fizicko obezbedjenje ima su naravno veoma razlicite i potrebno je da budu svima prilagodjene. Ipak je u Beogradu ponuda razlicita.

04.07.2017
Mladen Todorovic

Iako je Srbija mala zemlja , imamo dosta slavnih licnosti koje su poznate en samo u Srbiji nego i sirom sveta . Stoga smatram da je otvaranje agencija za fizicko obezbedjenje dobra poslovna investicija jer je potraznja za njima sve veca.