Svi smo mnogo puta čuli za termin fizičko obezbeđenje i otprilike znamo šta on znači i na šta se sve odnosi. Ipak, u našem tekstu ćemo izneti i mnogo novih i korisnih informacija na ovu temu, tako da možete biti upoznati sa time šta dobijate ako se odlučite da koristite usluge fizičkog obezbeđenja objekata ili lica.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje se bave FIZIČKIM OBEZBEĐENJEM

Beograd

Sistem FPS agencija za fto obezbeđenje
Sistem FPS agencija za fto obezbeđenje
28 juna 25
Voždovac Pozovi

Sistem FPS agencija bavi se obezbeđenjem fizičkih lica i kompanija u širem smislu. Pruža usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja, transporta novca procena rizika, zaštita od požara....
Pročitaj više

MBR Security obezbedjenje
MBR Security obezbedjenje
Knez Mihailova 2
Stari grad Pozovi

MBR Security obezbeđenje je mlada firma koja se bavi fizičkim obezbeđenjem VIP ličnosti i privatne i službene imovine. Nalazi se u srcu Beograda, a njen tim čine iskusni profesionalci sa licencom i sa preko 10 godina iskustva...
Pročitaj više

SAB Protection obezbedjenje
SAB Protection obezbedjenje
Glavna 18, Vojvode Petra Bojovića 17a Pančevo
Zemun Pozovi

Ukoliko želite da maksimalno osigurate Vašu porodicu ili imovinu, SAB Protection obezbeđenje je tu za Vas. Naš tim poseduje sve licence neophodne za vršenje poslova fizičko-tehničke zaštite lica i imovine, kao i održavanje reda na sportskim p...
Pročitaj više

Group Security & Loss Prevention obezbedjenje
Group Security & Loss Prevention obezbedjenje
Svetog Nauma 2 Pozovi

Firma Group Security & Loss Prevention pruža usluge obezbeđenja lica i imovine po najvišim svetskim standardima. Naš tim čine vrhunski stručnjaci obezbeđenja koji su završili specijalizovane obuke i poseduju sve neophodne licence...
Pročitaj više

Imperium Security
Imperium Security
Jovana Belića 11

Firma Imperium Security nudi sve oblike fizičke zaštite lica i imovine od strane licenciranog kadra sa iskustvom koji se trudi da ispuni sve zahteve klijenata. Domen našeg rada obuhvata i izradu Akta procene rizika prilagođenog potrebama Vaše...

Petković Tim Security
Petković Tim Security
Gandijeva 148a, II sprat, lok 71a
Novi Beograd

Obezbedite Vaš objekat ili imovinu na pravi način, pozovite Petković Tim Security. Naši stručno osposobljeni i iskusni radnici specijalizovani su za pružanje usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja i zaštite od požara. Posebno naglašavamo obez...

Sion Gard obezbedjenje
Sion Gard obezbedjenje
Cvetanova ćuprija 20k

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu....

Fizicko tehnicko obezbedjenje Protecta Group
Fizicko tehnicko obezbedjenje Protecta Group
Pukovnika Purica 4
Voždovac

Pored fizičkog obezbeđenja, pružamo usluge kompletnih rešenja tehničke zaštite od projektovanja do izvođenja (ključ u ruke)....

Obezbedjenje Beozastita
Obezbedjenje Beozastita
Dimitrija Tucovića 115

Beozaštita je specijalizovano preduzeće čije su težišne delatnosti fizičko-tehničko obezbeđenje, zaštita od požara, bezbednost i zdravlje na radu i higijensko-tehnički poslovi....

Obezbedjenje Sigurnost Vracar
Obezbedjenje Sigurnost Vracar
Cerska 76a, Svetozara Radojicica 4
Vračar

...

Svi smo mnogo puta čuli za termin fizičko obezbeđenje i otprilike znamo šta on znači i na šta se sve odnosi. Ipak, u našem tekstu ćemo izneti i mnogo novih i korisnih informacija na ovu temu, tako da možete biti upoznati sa time šta dobijate ako se odlučite da koristite usluge fizičkog obezbeđenja objekata ili lica.

Šta znači fizičko obezbeđenje?

Fizičko obezbeđenje objekata znači da je objekat u potpunosti zaštićen od raznih neželjenih i opasnih situacija, kao što su krađe i provale. U isto vreme se štite i lica koja se u tom objektu nalaze. To bi značilo da ovaj posao obavljaju lica koja prethodno prolaze sve potrebne provere i ispunjavaju neophodne uslove da bi pružali usluge obezbeđenja.

Radnici obezbeđenja su vidno uniformisani, a ukoliko je potrebno, moguće je angažovanje lica koja nose oružje.

Objekat koji se obezbeđuje je siguran dvadeset i četiri časa dnevno, i u vezi je sa operativnim centrom, koji pri tome prati rad svakog radnika obezbeđenja. Postoji i takozvana dežurna interventna patrola koja ima zadatak da proverava kako se obavlja posao zaštite objekata u toku noći.

Firme koje se bave pružanjem usluge fizičkog obezbeđenja lica i objekata poseduju međunarodno priznate sertifikate, što sve garantuje kvalitet i visoki standard pruženih usluga.

Sve što smo naveli u tekstu do sada, potpada pod standardne usluge, ali osim toga možete da iskoristite i vanredne kontrole svojih zaposlenih radnika, i to u bilo kom periodu radnog vremena, dana ili noći. Sve ovo je bitno da bi se postigla željena produktivnost, i kvalitet rada koji poslodavac očekuje.

Ukoliko imate u planu da angažujete agenciju koja će vršiti fizičko obezbeđenje objekata ili lica, možete se obratiti putem telefona i nakon toga ćete moći da računate na besplatnu procenu bezbednosti objekta u kome radite ili živite. Naravno, oko ovih detalja se morate informisati preciznije kada pozovete odabranu firmu za obezbeđenje.

Još jedna od takozvanih dodatnih usluga je alkotestiranje, pa u tom smislu agencije poseduju svoje aparate za ove potrebe. To bi praktično značilo da se u bilo koje doba može izvršiti alkotestiranje zaposlenih radnika u određenoj firmi, uz prethodno postignut dogovor sa vama. Ovakvi uređaji su veoma precizni, izrađeni su po poslednjim standardima kvaliteta.

Fizičko obezbeđenje iskustva

Na ovaj način se najčešće obezbeđuju poslovni i prodajni objekti, banke, hoteli, ambasade, hotelski i rezidencijalni objekti. Osim toga, fizički mogu da se obezbede razni skupovi, događaji, manifestacije, javne priredbe i slično.

Obezbeđenje može biti stacionarno ili stalno, kao i mobilno obezbeđenje i lična zaštita lica. Moguće je iskoristiti usluge i portirske službe, kao i zaštitu određenih sredstava i dr.

Bitno je znati da su svi zaposleni radnici u fizičkom obezbeđenju spremni da u svakom trenutku odgovore na razne izazove, da reše sve novonastale probleme koji bi se mogli javiti u toku rada.

Primera radi, kada se organizuju razni javni skupovi, kao što su koncerti, sportske priredbe, mitinzi, kulturni događaji itd, tada je neophodno da se detaljno proceni bezbednosna situacija, kao i da se izradi plan obezbeđivanja.

Fizičko obezbeđenje – cena:

Da biste saznali cenu za uslugu fizičkog obezbeđenja, najbolje je da se obratite firmama koje pružaju tu vrstu usluge, kako bi se izvršila bezbednosna procena.

Tek nakon te procene, i sagledavanja vaših stvarnih potreba i zahteva, može da se odredi iznos novca koji je potrebno izdvojiti.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dusan Markovic
  06.09.2017 08:15

  Fizicko obezbedjenje je nesto najbolje u pogledu odvracanja u konkretnoj situaciji. Cene koje fizicko obezbedjenje ima su naravno veoma razlicite i potrebno je da budu svima prilagodjene. Ipak je u Beogradu ponuda razlicita.

  Mladen Todorovic
  04.07.2017 11:53

  Iako je Srbija mala zemlja , imamo dosta slavnih licnosti koje su poznate en samo u Srbiji nego i sirom sveta . Stoga smatram da je otvaranje agencija za fizicko obezbedjenje dobra poslovna investicija jer je potraznja za njima sve veca.