SERVIS I PRODAJA FISKALNIH KASA JANKOVIĆ

Osnovna delatnost preduzeća Janković Fiskal je prodaja i servis fiskalnih kasa i pratećih uređaja. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor fiskalnih kasa renomiranog proizvođača HCP koji poseduje ogromno iskustvo u oblasti komunikacionih i fiskalnih tehnologija. Takođe, bavimo se ugradnjom video nadzora, kao i prodajom opreme za menjačnice.

Ukoliko želite da Vaš maloprodajni objekat, kafić ili restoran, opremite fiskalnim kasama najnovije generacije, preduzeće Janković Fiskal je prava adresa za Vas. U zavisnosti od potreba Vašeg preduzeća možete izabrati fiskalne kase ili printere različitih veličina i karakteristika koji će Vam pružiti značajnu podršku u evidentiranju i arhiviranju podataka.

Kod nas možete naći najveći izbor fiskalnih uređaja kompanije HCP koja je lider na polju M2M komunikacija u centralnoj i istočnoj Evropi. Naime, ova kompanija je prva u svetu razvila i proizvela fiskalnu kasu sa integrisanim GPRS-om, Integra za komunikaciju sa serverom Poreske uprave, koja se nalazi u našoj ponudi.

Firma Janković Fiskal ima i široku ponudu prateće opreme za fiskalne uređaje, kao što su: termo rolne za štampače i papir za štampanje A4 formata. Ukoliko postoji neki problem u radu Vašeg uređaja, na raspolaganju Vam je naš servis koji nudi sve vrste popravki, u najkraćem mogućem roku. Po Vašem pozivu, naš tim servisera će izaći na teren i izvršiti popravku fiskalne kase ili nekog od pratećih uređaja.

Još jedna od delatnosti firme Janković je projektovanje, ugradnja i puštanje u rad različitih vidova tehničke zaštite. Bilo da Vam je potreban video nadzor, uređaji za kontrolu pristupa/prolaza ljudi, robe i vozila ili uređaji za evidenciju o kretanju i boravku u određenim zonama, posetite nas i zaštite Vaš stambeni ili poslovni prostor na pravi način.

Svim vlasnicima menjačnica, postojećim ili budućim, nudimo veliki izbor opreme: uređaji za otkrivanje falsifikovanog novca, brojačice, sefovi... Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju za sve vrste saveta oko izbora adekvatnog uređaja za Vas.

OVDE možete pogledati naš cenovnik.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h
subota od 09-15h

Servis i prodaja fiskalnih kasa Janković, Pariske Komune 1, preko puta opštine Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

08.05.2017 12:21
Sanja Kekic

Svim vlasnicima menjacnica,postojecim ili buducim,nude veliki izbor opreme uredjaji za otkrivanje falsifikovanog novca,brojacice,sefovi.Njihovo strucno i ljubazno osoblje uvek vam stoji na raspolaganju za sve vrste saveta oko izbora adekvatnog uredjaja za vas.

12.03.2017 12:58
Ana Milosavljevic

Ukoliko zelite da vas maloprodajni objekat,kafic ili restoran,opremite fiskalnim kasama najnovije generacije,preduzece Jankovic Fiskal je prava adresa za vas.U zavisnosti od potreba vaseg preduzeca mozete izabrati fiskalne kase ili printere razlicitih velicina i karakteristika.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Fiskalne kase
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Janković fiskal - servis i prodaja fiskalnih kasa
  • servis i prodaja fiskalnih kasa jankovic,
  • servis i prodaja fiskalnih kasa jankovic radno vreme,
  • servis i prodaja fiskalnih kasa,
  • prodaja fiskalnih kasa,
  • servis fiskalnih kasa,
  • ugradnja video nadzora,
  • prodaja opreme za menjacnice