Kontakt podaci za vašu firmu

Rent a car Pavlović

  • 6
5.0 | 5 ocena
Naša rent a car agencija iz Šapca nudi u svom iyboru automobile za iznajmljivanje i to sledećim marki: Fiat, Reno, Tojota i Citroen. Sva vozila iz našeg rent a car-a su u odličnom stanju. Nalazimo se u Mačvanskoj 22, Šabac i vozila možete ...
Pročitaj više
Mačvanska 22
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Uglavnom u danasnje vreme svaka rent a car agencija ima razlicite programe u svojoj ponudi u smislu nize, srednje ili vise klase. Tako u ponudi mozete pronaci i fiat vozila da iznajmite po veoma povoljnim cenama.
Milen Jovanovic
Fiat vozila jesu mozda na neki nacin niskobudzetna vozila, ali je stvar u tome da ona vas kao rent a car mogu poprilicno kvalitetno posluziti a da pri tome ne morate da ih platite kao luksuzna vozila nekih drugih proizvodjaca.
Jovana Milinkovic
Mogu samo slobodno da kazem da su ovo zaista jedna i vise nego dobra vozila bez kojih se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.
Filip Milutinovic
Problem je pre svega u tome kako god da okrenete, Fiat vozila su zaista nesto posebno.
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim, Fiat vozila su ona koja su zaista i vise nego kvalitetna.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su Fiat vozila ubedljivo najbolja vozila koja postoje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Sto se fiat vozila tice, sigurno je samo da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Todor Markovic
Sto se tice ovih vozila naravno da je kvalitet veoma bitan i vazan. Sve drugo je sto se mene licno tice cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Moje je licno misljenje takvo da sto se Fiat vozila tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan.
Janko Zivanovic
fiat vozila su veoma dobra niskobudzetna vozila i zbog togas eu svakom slucaju isplate.
Ljubinka Sreckovic
Ako pricamo realno po pitanju ove vrste rent a cara veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, ovde je veoma bitno da se opredelite za kvalitet. Sve ostalo van toga i nije vise toliko vazno.
Nikolina Pantelic
Sto se tice bas ovih vozila, samo biste trebali da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Kako ja to cesto imam obicaj da kazem - Fiat je vozilo za skoro svaciji dzep. Ako se toga budete pridrzavali sigurno se necete pokajati.
Jana Stankovic
Moja preporuka svima je da po pitanju fiat vozila posetite ageniciju Alonso. To je agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetna Fiat vozila po veoma povoljnim cenama mozete da iznjmite u agenciji Foprtuna. To je msto u koje definitivno mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Mislim da ce sa prodajom FIAT-u u kragujevcu sve veci broj modela FIAT 500l da se nadje u ponudi razlicitih rent a car agencija.
Dusan Markovic
To je i logicno ocekivati posto u danasnje vreme u Srbiji postoji veliki broj Fiatovih vozila iz kragujevackog programa.
Petar Jankulovski
Uglavnom u danasnje vreme svaka rent a car agencija ima razlicite programe u svojoj ponudi u smislu nize, srednje ili vise klase. Tako u ponudi mozete pronaci i fiat vozila da iznajmite po veoma povoljnim cenama.