O nama - SKB ELEKTRO MATERIJAL


Osnovna delatnost preduzeća SKB je trgovina elektromaterijalom na veliko i malo. Kod nas možete pronaći širok asortiman elektromaterijala i opreme vodećih domaćih i stranih proizvođača: Šnajder, Minel, Tehnoplast Philips, Metalka, Fischer, Bosch...

Veleprodaja i maloprodaja SKB nudi Vam sve što Vam je potrebno od elektromaterijala na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama. Do sada smo opremili veliki broj stambenih i poslovnih objekata: kuća, stambenih zgrada, lokala, banaka, hotela, hipermarketa, hala, proizvodnih pogona...

U našoj ponudi nalazi se širok izbor kvalitetnog materijala domaće i strane proizvodnje:


Ako želite da ulepšate Vaš dom ili kancelariju, u našoj ponudi nalazi se rasveta savremenog dizajna i izuzetne funkcionalnosti koji će poboljšati kvalitet Vašeg prostora. Takođe, kod nas možete pronaći sijalice vodećih proizvođača koje obezbeđuju minimalnu potrošnju električne energije i imaju dug vek trajanja.

Ukoliko Vam je potrebna kvalitetna gromobranska oprema, preduzeće SKB je prava adresa za Vas. Iz naše ponude opreme za gromobrane izdvajamo: hvataljku za oluk, šelnu za oluk, potporu za sleme, obujmicu za banderu, AL-CU, AL-AL kleme, DPZ kleme, AL konzole, ŠIP kutije i još mnogo toga.

Preduzeće SKB je uvoznik i distributer interfonske opreme URMET koji je lider u proizvodnji audio i video opreme. Dugogodišnji rad i prisustvo na tržištu, kao i visok kvalitet proizvoda, učinili su da URMET interfoni budu odlično rešenje za sve stilove: vile, kuće, stanove, poslovne prostore.

Zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda i usluge, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata. Naše ljubazno i profesionalno osoblje, uvek je tu da Vam ponudi stručan savet oko izbora adekvatnog materijala.

IMAMO SVE NA JEDNOM MESTU!

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-17h
Subota od 08h-15h

SKB Elektro materijal, Tošin bunar 188a, lokal 14, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TEHNIKA Elektromaterijal
Osnovni proizvodi/usluge za firmu SKB Elektromaterijal
  • skb elektro materijal,
  • skb elektro materijal radno vreme,
  • rasveta,
  • gromobranska oprema,
  • elektro materijal,
  • elektro materijal skb,
  • skb elektro materijal novi beograd