Najkvalitetnija estetska dermatologija

0

Najkvalitetnija estetska dermatologija

Estetska dermatologija nam može bitno poboljšati život. Njena osnovna svrha je staranje o kvalitetu i izgledu kože. Koža je s godinama podložna „propadanju“. Javljaju se brojni neželjeni znakovi starenja. Uglavnom se susrećemo sa pojavom bora, opuštanjem kože, pojavom fleka, pucanjem kapilara. Svaka od ovih pojava može jako da smeta i narušava izgled. Želja za svežim izgledom, koji prkosi broju godina, postaje sve izraženija. Estetska dermatologija se uglavnom bazira na sprovođenju tretmana koji služe otklanjanju znakova starenja. Anti–age programi se sastoje iz tri grupe.

  1. Njihovo delovanje može biti spoljašnje – hemijski piling
  2. Mogu delovati kroz povećanje volumena – fileri, mezoterapija
  3. Korekcija bora kroz upotrebu botoksa

Svaki od navedenih zhavata mora biti sproveden od strane stručne osobe. Lekar specijalista mora imati potrebno znanje i iskustvo kako bi rezultati ovih zahvata bili vidljivi. Takođe, uspešnost ovih tretmana se ogleda i kroz kvalitet preparata kojima ordinacija raspolaže. Svaki nestručan i laički pristup sprovođenju ovih zahvata vas direktno može dovesti do neželjenih posledica. Izgled i zdravlje vaše kože zaslužuje najbolje i najkvalitetnije rešenje.
Ukoliko želite da se osetite mlađe, svežije, a samim tim i zadovoljnije, zakažite jedan od tretmana u okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma. Naš stručni tim lekara vas očekuje.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018064
Website: www.beoderma.com