Najjeftinija laserska epilacija

0

Najjeftinija laserska epilacija

Laserska epilacija je bezbedna i efektivna metoda za trajno uklanjanje dlačica sa lica i tela. Ovom metodom se dlake mogu ukloniti na bilo kom predelu tela. Bezbedna je i minimalno invazivna tehnika kojom se trajno rešavate problema sa dlakama. Radi po sistemu emitovanja laserskog zraka do korena dlake. Pod uticajem zraka, koren dlaka se razgrađuje što direktno dovodi do usporavanja njihovog rasta. Proces laserske epilacije se sprovodi do momenta dok se koren dlake u potpunosti onesposobi. Laserskom epilacijom postižete dugoročne rezultate.


Lasersku epilaciju obavlja doktor specijalista koji je u tu svrhu obučen. Ova metoda je bezbedna ukoliko je sprovode lica koja su za to specijalizovana. Sproveđenje tretmana od strane nestručnog i nedovoljno iskusnog lica, može voditi kao ozbiljnim negativnim efektima. Odlazak na epilaciju na neproverena mesta, samo zato što imaju najjeftiniju cenu, može voditi ka ozbiljnim posledicama.

Na tretman bi trebalo doći sa dužinom dlaka od 1 mm. Prosečno je dovoljno 4 – 6 tretmana kako bi se dlake trajno uklonile. Opet, to zavisi od pacijenta do pacijenta, tačnije od strukture, jačine dlake i prebojenosti kože.

Ukoliko želite da uklonite dlake bezbedno, sigurno, od strane lica koje je obučeno i specijalizovano za ovu vrstu zahvata, zakažite tretman u dematovenerološkoj ordinaciji Beoderma.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018165
Website: www.beoderma.com