Mezoterapija u Beogradu i cene

0

Mezoterapija u Beogradu i cene

Mezoterapija je nehirurški, kometičko-medicinski tretman. Ovaj tretman se sastoji iz procesa ubrizgavanja tečnosti u 3. sloj kože. Tečnost predstavlja izvesnu vrstu vitaminskih i mineralnih koktela koji blagotvorno deluje na vašu kožu. Mezoterapija je zahvat koji služi za smanjenje i redukovanje znakova starenja. Ubrigavanje minerala, vitamina i antioksidanasa podstiče ćelijski metabolizam koji vašu kožu podmlađuje i čini je regenerativnom i svežom.

Prema proceni lekara potreban je izvestan broj tretmana kako bi se došlo do izvesnih rezultata – između 4 do 15 tretmana. Tretman je izuzetno jednostavan i gotovo bezbolan. Prilikom ubrizgavanja koristi se jako tanka iglica koja tečnost ubrizgava na svakih 0.5 do 1.5 cm lica. Nakon završetka ovog dela tretmana, specijalizovano stručno lice pristupa sledećem koraku – masaži. Ono što je takođe od izuzetne važnosti za napomenu, jeste da se ne preporučuje unošenje Acetilsalicilne kiseline (Aspirin) 3 dana pre tretmana i 1 dan nakon tretmana.

Mezoterpija se može primenjivati na više delova tela - licu, vratu, dekolteu, rukama ili butinama.


Od jako velike važnosti je da uzmete u obzir kod koga odlazite na ovu vrstu tretmana. Nemojte da vam niža cena bude motiv za odlazak kod nekoga za koga provereno ne znate da ja za ovu vrstu zahvata obučen. Rizici od neželjenih posledica zavise od kvaliteta tehnike koju stručno lice primenjuje.


Smanjite rizik i obratite se stručnom timu dermatovenerološke ordinacije Beoderma koja će vam pružiti najkvalitetniju uslugu u Beogradu.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017455
Website: www.beoderma.com