Cene estetske dermatologije

0

Cene estetske dermatologije

Kvalitet i zdravlje kože je od esencijalne važnosti za naš izgled. Međutim, „propadanje“ kože vremenomje nešto što ne možemo izbeći. Sa godinama ona postaje istrošena, razvučena, naborana, puna fleka i izraženih kapilara. Sve su to normalne promene koje nastaju na koži. Ali te promene smetaju. I pored svesti o tome da su te promene neizbežne i sasvim prirodne, mi ih se želimo otarasiti. Na svu sreću, danas postoji posebna grana moderne dermatologije koja se stara o uklanjanju znakova godina. Reč je o estetskoj dermatologiji.

Estetska dermatologija je pre svega bazirana na anti - age tretmanima. Pored starijih osoba, sve veći broj mladih se podvrgava tretmanima estetske dermatoloije. Postoji potreba da se čak i preventivno reaguje i na najmanje znakove starenja kože. Ovi tretmani su zaista delotvorni i mogu drastično poboljšati izgled. Osoba koja sprovodi ove zahvate na vašoj koži mora imati provereno iskustvo kao i preparate kojise koriste u ovu svrhu. Od njenog znanja i iskustva zavisi uspešnost samog zahvata. Ne dozvolite sebi da niske cene tretmana uslovljavaju vaš izbor lekara specijaliste. Usled nestručnosti i lošeg kvaliteta anti-age preparata može doći do neželjenjih efekata.

Dermatovenerološki tim specijalista ordinacije Beoderma ima bogato iskustvo u ovom polju dermatologije. Zakažite tretman u okviru naše ordinacije i povratite svojoj koži svežinu.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 018063
Website: www.beoderma.com