Cena uklanjanja ožiljaka, strija, keloida

0

Cena uklanjanja ožiljaka strija keloida

Skoro svaki pojedinac pati od neke vrste oštećenja na koži. U najčešćem broju slučajeva se radi o strijama i ožiljcima. Od strija danas pate i žene i muškarci, a razlozi za njihov nastanak su različiti.
Strije mogu nastati kao posledica trudnoće, izmene hormonskog sastava, mogu biti nasledne, mogu se pojaviti kao rezultat variranja kilaže. Nemali broj tinejdžera se susreće sa nastankom strija koje su nastale usled naglog rasta. Šta god da je pozadina njihove pojave, strije se mogu otkloniti.
Sa druge strane, ožiljci nastaju ili kao rezultat izvesne povrede, ili kao posledica nedovoljno dobro isplaniranog reza koji se predviđa u preoperativnom periodu.
Normalno zarastanje rane nastaje zamenom oštećenog tkiva novim vezivnim tkivom. U tom slučaju nastaje lep linearan ožiljak koga je teško uočiti.
Ukoliko dođe do poremećaja prilikom zarastanja koji često rezultiraju uočljivim, abnormalnim ožiljkom, može doći do nastanka posebne vrste ožiljka koji se zovu keloidi.Ponašaju se kao benigni tumori, koji imaju izrazitu tendenciju širenja čak i na određene delove tkiva koji nisu oštećeni. Prelaze granice same rane i zahvataju okolno tkivo.

Rešite se ove vrste problema odlaskom u jednu od najbolje opremljenih ordinacija u gradu. Pored visoko specijalizovanog osoblja, dobićete i najbolji odnos cene i usluge. Tim dermatoveneroločke ordinacije Beoderma će rešiti svaki vaš problem.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017460
Website: www.beoderma.com