Pršutara

  • 7
5.00 | 12 ocena

O nama - PRŠUTARA


Maloprodajni objekat kompanije Delicatea, Pršutara nudi Vam veliki izbor delikatesnih, suhomesnatih i mlečnih proizvoda na jednom mestu. Posle dugogodišnje tradicije u veleprodaji crnogorskih suhomesnatih proizvoda i sireva, otvaranjem naših maloprodajnih objekata približili smo naše proizvode krajnjim kupcima.

Crnogorski suhomesnati proizvodi koji se nalaze u našoj ponudi, nastaju po tradicionalnoj recepturi, koja uz izvanredne klimatske uslove planinsko-primorske regije, predstavlja prirodni spoj, čiji su rezultat vrhunski delikatesni proizvodi.

Kod nas možete pronaći veliki izbor tradicionalnih suhomesnatih i sirnih proizvoda vrhunskog kvaliteta:


Među brojnim specijalitetima, iz naše ponude posebno izdvajamo vrhunski crnogorski pršut sa Njeguša, sela u Crnoj Gori. Njeguška pršuta je svetski delikates poznat po svom nenadmašnom kvalitetu i jedinstvenom ukusu, zahvaljujući kojima je rado viđen i na najraskošnijim svetskim trpezama. Pored crnogorskih suhomesnatih proizvoda, u našoj ponudi nalazi se i čuvena Pirotska peglana kobasica.

Neki od brendova koji se nalaze u našoj ponudi su: Suvo zlato, Mediteranea, Franca, Monte Bianco... Specifičnost poslovanja naše kompanije je prepoznatljivost kvaliteta delikatesnih proizvoda koje zastupamo, a vođeni smo idejom da su naši proizvodi kao suvo zlato...

Originalni Njeguški pršut vrhunskog kvaliteta
Veliki izbor sireva: crnogorski sir, pljevaljski sir

Maloprodajni objekti Pršutara nalaze se na dve lokacije u Beogradu:

Pršutara 1, Bulevar Zorana Đinđića 12ž, Novi Beograd

Pršutara 2, Baba Višnjina 48, Vračar

Pršutara 3, Dubrovačka 18

Pršutara 4, Jurija Gagarina 14, lok 4, naselje Belville

www.prsutara.rs

www.suhomesnatiproizvodi.com

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017 04:42
Ana Milosavljevic

Veliki izbor po povoljnim cenama.Njeguska prsuta je svetski delikates poznat po svom nenadmasnom kvalitetu i jedinstvenom ukusu,zahvaljujuci kojima je rado vidjen i na najraskosnijim svetskim trpezama.

13.03.2017 08:36
Iva Markovic

Autenticna i jedinstvena ponuda u Beogradu sireva i prsuta.Svi delikatesi na jednom mestu odusevice vas kao i sve musterije pre vas.Njegoski prsut je neprocenjivog ukusa i veoma je cenjen u svetu.

16.09.2016 11:07
Maja Matic

Prsutara je specijalizovana radnja u kojoj mozete pronaci najpoznatije brendirane suhomesnate proizvode iz zemlje i inostranstva.Moj savrsen izbor je Monte Bianco ali i neizostavni Njeguski Prsut.

07.06.2016 06:49
Kristina Milosevic

Ovde mozete pronaci veliki izbor tradicionalnih suhomesnatih i sirnih proizvoda vrhunskog kvaliteta kao sto su njeguski prsut,njeguska kobasica,panceta,suvi vrat,pecenica,pirotska peglana kobasica,veliki izbor sireva kao sto su crnogorski i pljevaljski sir.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Delikates
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pršutara
  • Pršutara,
  • Njeguški pršut,
  • Njeguška pršuta,
  • Pirotska peglana kobasica,
  • Crnogorski sir,
  • Pljevaljski sir,
  • PRŠUTARA radno vreme