Walkie Talkids Dečija kreativna radionica

4.3 | 6 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Walkie Talkids Dečija kreativna radionica
Mobilni: 065/
walkie-talkids.com

O nama

WALKIE TALKIDS DEČIJA KREATIVNA RADIONICA

Odvojite dete od telefona i pokažite mu da svoje slobodno vreme može iskoristiti na mnogo zanimljiviji i kreativniji način.

Kako da naučite svoje dete da spoji nezaobilazne moderne tehnologije sa kreativnošću a da u isto vreme uči jedan od najvažnijih svetskih jezika- engleski?

Odgovor je dečija kreativna radionica Walkie-Talkids koja kroz specijalan pristup uspeva da zainteresuje decu da se kreativno izrazi a uz to i uči osnove engleskog jezika.

Dečija kreativna radionica namenjena je deci od 5-11 godina i odlično je rešenje iz više razloga:

 • Odvija se online putem Zoom aplikacije. Na taj način vreme provodite zajedno sa svojim detetom i imate mogućnost da pratite sa njim kreativnu radionicu.
 • Kreativna radionica odvija se u malim grupama, sa najviše troje dece, kako bi deca jasno mogla da prate sve korake do kreiranja zanimljivih kreativnih predmeta, kao što su unikatne čestitke, lutkice od papira, papuče dinosaurusi od kartona i mnogo drugih zadataka koji su podeljeni u posebna predavanja.
 • Online dečija kreativna radionica Walkie – Talkids odvija se na engleskom jeziku. Časovi ili online predavanja bazirana su na principu Total Physical Response koji drži pažnju deci a uz to je i praćena povratnim reakcijama deteta koje aktivno učestvuje u predavanju, postavlja pitanja i daje predloge.
 • Kroz časove slikanja i crtanja i kreativnog stvaralaštva deca aktivno koriste sposobnost razmišljanja i razvijaju motoričke sposobnosti.
 • Časovi traju od 30-45 minuta, zbog čega je detetova pažnja prisutna od početka do samog kraja, što čini kreativnu radionicu maksimalno efikasnom, a deca su motivisana da je prate i učestvuju.
 • Za sve roditelje koji imaju dvoje i više dece odobravamo specijalni popust- a to je mogućnost praćenja kreativnih radionica po ceni jednog deteta.
 • Pribor koji se koristi u kreativnim radionicama je pribor koji deca već koriste u svojim predškolskim i školskim aktivnostima, a to su papir, selotejp, vodene boje, četkice, flomasteri i slično što ne zahteva dodatni trošak.

Koncept predavanja je unapred osmišljen a izrada svakog crteža i kreativnog rada uklopljena je u pojedinačno predavanje.

I pre nego što primete, deca vrlo brzo nauče osnovne fraze i reči na engleskom jeziku što im se ne predstavlja kao dodatni zadatak, već ga uče kroz igru i kreativnost, što je i najbrži način da deca svaldaju bilo koju lekciju ili veštinu.

Termini kreativnih radionica održavaju se u dogovoru sa roditeljma, najčešće vikendom ili radnim danima u popodnevnim satima!

A kako sve to izgleda u praksi možete pogledati na našim društvenim mrežama!

Sajt:www.walkie-talkids.com

Promo video Youtube: Walkie-TalKIDS kreativna radionica za decu vođena na engleskom jeziku

Primer sa časa Youtube: Primer tematskog zadatka - Dinosaur slippers (dinosaurus papuče)

Instagram:

Facebook:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kreativna radionica Alter art studio, Koste Glavinića 2, Savski venac, Beograd
  Teatar 13 - škola glume, Ustanička 125 (Šumice); Rajačićeva 3 (Zemun), Voždovac, Beograd
  Kreativna radionica Mali Veliki Svet, Vitezova Karađorđeve Zvezde 85, Zvezdara, Beograd
  Radionice na engleskom Quite A Sqool, Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9, Novi Beograd, Beograd
  Kreatopolis Art Studio, Batutova 8, Lion, Zvezdara, Beograd
  Muzička radionica Puž, SROC Vračar, Sjenicka 1 i KSC Pinki, Gradski park 2, Zemun, Vračar, Beograd
  Kreativna Radionica Kućerak Mašte, Prve pruge 37lj, Zemun, Beograd
  Teatar produženi boravak, Svetozara Markovića 45, Vračar, Beograd
  Kamerton studio za muzičke umetnosti, Hasanaginice 17a, Rakovica, Beograd
  Anđeli muzička radionica, Knez Miletina 7, Dorćol, Stari grad, Beograd