O nama - DEČIJA IGRAONICA PLAYROOM


Dečija igraonica Playroom je moderno opremljena igraonica koja se nalazi u Novom Sadu i nudi veliki izbor sadržaja za igru i zabavu dece od najmlađeg uzrasta do 12 godina. Prelepi prostor naše igraonice je prilagođen za proslavu dečijih rođendana i svim mališanima omogućava proslavu iz snova.

Zamišljena kao jedna velika soba za zabavu, igraonica Playroom prostire se na 200m2 i raspolaže sa raznolikom opremom za igru i zabavu kako beba, do 3 godine, tako i dece starijeg uzrasta. Na prvom mestu nam je bezbednost dece, tako da je prostor u kome deca borave pod stalnim nadzorom našeg stručnog osoblja.

Dečija igraonica Playroom opremljena je svim sadržajima neophodnim za kvalitetnu igru i zabavu mališana svih uzrasta: 3D lavirint, penjalice po zidu, podmornica za privlačenje, kućica od drveta, kuhinja i pijaca. Svim ljubiteljima igrica na raspolaganju je X-box na kome mogu da uživaju u najpopularnijim igricama.

Omiljeni deo naše igraonice, svakako je mini diskoteka u kojoj svi mališani imaju priliku da igraju i pevaju kao male i velike zvezde. Takođe, na raspolaganju im je i mini pozornica na kojoj mogu da pokažu i druge svoje talente, kao što su gluma ili recitovanje. Sa željom da kod dece razvijamo kreativnost i maštu, redovno organizujemo brojne kreativne radionice.

Igraonica Playroom mislila je i na sve roditelje kojima je namenjen lepo uređen caffe, u kome mogu da se opuste, dok sačekaju mališane da završe sa igrom.

Ukoliko želite da Vašem mališanu predite proslavu rođendana iz snova, rođendaonica Playroom nudi Vam mogućnost kompletne organizacije slavlja najsrećnijeg dana u životu Vašeg mališana. Naš stručni tim će Vam obezbediti sve što je potrebno za savršenu zabavu, a postoji i mogućnost da sami donesete Vašu hranu i piće.

Za zabavu slavljenika i njegovih drugara zaduženi su naši profesionalni animatori koji svoj program prilagođavaju uzrastu mališana i njihovim interesovanjima. Uz svečanu atmosferu i naše vedre animatore, deca će uživati u svakom sekundu proslave.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
playroom.ns@gmail.com

Pratite nas i putem Facebook-a: https://www.facebook.com/.../Igraonica-Playroom-Novi-Sad/882172528...

Radno vreme svaki dan 09-21

Dečija igraonica Playroom, Veselina Masleše 32a i Rumenačka 142, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

12.07.2018 11:44
Uros Vukicevic

Hteo bih i ovim putem da preporucim i pohvalim deciju igraonicu playroom. Zaista su fenomenalni i trude se da naprave extra zabavu za malisane. Prostor je jako lep i lepo sredjen i prilagodjen za bezbedno igranhe i ludorihe nadih malisana.

05.06.2018 08:57
Sanja Vasic

Slavili smo rodjendan cerkici pre nekoliko dana u igraonici Playroom. Prezadovoljni smo uslugom i mislim da cemo se deuziti sa njima i sledece godine. Definitivno jedna od najlepsih decijih igraonica u novom sadu. Sve preporuke za playroom.

29.04.2018 09:59
Uros Gnjidic

Moje dete ide u skolicu glume i voli scenu..Cuo sam za deciju igraonicu Playroom koja ima ,izmedju ostalog i malu pozornicu ,gde moj sin redovno pokazuje svoje talenet..Naravno posle mini predstave ,sledi aplauz ,drugara koji su se tu zatekli..Veoma mi je drago da u Novom Sadu postoji takva igraonica..Inace i meni pruza zadovoljstvo jer u sklopu igraonice ima caffe ,gde se rado opustim,cekajuci sina..Sve pohvale

24.07.2017 01:55
Jana Stankovic

Licno smatram da je decija igraonica Playroom naravno za vas i vise nego dobro resenje. Pre svega nekoliko puta sam do sada tamo ostavljala svoje dete i mogu vam reci da je skaki put moje dete iz ove igraonice izaslo i vise nego srecno. U Novom Sadu je sigurno ovo jedna od boljih igraonica.

05.07.2017 02:01
Dusan Markovic

Po meni tesko da mozete pronaci igraonicu koja je bas tako bogata sa sadrzajima.

24.05.2017 11:17
Biljana Brankovic

Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete Playroom je veoma dobro mesto u koje defitivno mozete da ostavite svoje dete u vise nego sigurne ruke u Novom Sadu.

21.05.2017 03:24
Dusan Markovic

Zivimo u Novom Sadu i objektivno gledano tesko je pronaci neko preterano kvalitetno mesto po pitanju decijih igraonica. Moje je licno veoma pozitivno iskustvo takvo da decija igraonica Playroom jeste jedno veoma kvalitetno mesto ali nisu bas previse fleksibilni sa terminima.

12.08.2015 02:00
Ana Maric

Decija igraonica playroom Novi Sad organizuje najbolje proslave rođendana! Izuzetno su kreativni, sve preporuke!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija Igraonica Playroom
  • decija igraonica playroom radno vreme,
  • decija igraonica playroom kontakt telefon,
  • decija igraonica playroom novi sad,
  • Igraonica za decu Novi Sad,
  • Playroom