K & Style posteljina

  • 1
0.00 | 0 ocena

K&STYLE POSTELJINA


Prodavnica K&Style nudi Vam najbolji izbor posteljina napravljenih od prirodnih materijala: pamuk, damast, saten, koje su pogodne za svako godišnje doba. Pored posteljina vrhunskog kvaliteta, u našoj ponudi nalazi se širok asortiman kreveta od punog drveta, Schlarafia dušeci i druga oprema za spavanje (jastuci, jorgani, ćebad, prekrivači).

Uživanje u zdravom, opuštajućem i mirnom snu na Schlarafia dušecima sada možete upotpuniti posteljinama izuzetnog dizajna i kvaliteta koje će Vas oduševiti svojim modernim dizajnom i ponuditi Vam nešto sasvim novo kada su u pitanju materijali. U našoj ponudi nalaze se posteljine napravljene od prirodnih tkanina: pamuk, damast, saten, koje se odlično prilagođavaju promeni temperature i vlage, što omogućava Vašoj koži da slobodno i nesmetano diše.

Zahvaljujući velikom izboru boja i dezena, sve posteljine iz naše ponude lako se uklapaju u čitav enterijer Vaše spavaće sobe. Svim našim kupcima na raspolaganju su kompleti za singl ili dupli krevet, sa ili bez čaršava. Pored posteljina vrhunskog kvaliteta i izuzetnog dizajna, u našoj ponudi nalazi se i druga prateća oprema za spavanje: jastuci, jorgani, ćebad, prekrivači, protektori.

Sa željom da Vam omogućimo zdrav i miran san, prodavnica K&Style nudi Vam širok asortiman kreveta od punog drveta i dušeka renomiranog proizvođača Schlarafia. Iz naše ponude posebno izdvajamo dušeke sa ručno rađenim žičanim jezgrom koje ima 35% više opruga po istoj površini, nego standardno. Jezgro čine opruge tipa “Bonell” od najkvalitetnije patentirane čelične žice debljine 2,2mm i spiralni spojevi od čelične žice od 1,35mm. Za sve ručno rađene dušeke važi 15 godina proizvođačke garancije na nepromenljivost svojstava.

Pored dušeka sa žičanim jezgrom, u našoj ponudi nalaze se i dušeci od lateks pene, memorijske pene i HR (high-resiliance) pene, koji po kvalitetu materijala i izrade predstavljaju proizvode premijum kvaliteta. Ove pene napravljene su u “open cell” tehnologiji, što znači da imaju izuzetnu sposobnost ventilacije, kao i odlične termičke osobine koje onemogućavaju zadržavanje vlage, grinja i bakterija, što je posebno bitno kada se radi o dušecima za bebe.

Uz veliki izbor dušeka, K&Style nudi krevete od punog drveta, za Vaš kompletan užitak. Svi kreveti se izrađuju u standardnim dimenzijama širine: 80, 90, 120, 140, 160, 180cm, kao i dužine: 190 i 200cm. Takođe, postoji mogućnost izrade kreveta u dimenzijama i boji po želji kupca, a rok za isporuku je 15 radnih dana od momenta porudžbine. Svaki krevet se može napraviti sa kutijom za posteljinu i mehanizmom za podizanje dušeka.

K&Style posteljina, Partizanske avijacije 2, TC Merkur, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2018 12:11
Jelena Jovanovic

Ono na cemu ja obracam posebnu paznju je da nasa i decija posteljina bude izradjena od kvalitetnog pamuka. K AND STYLE Posteljinu bih svima preporucila ko voli da uziva u prirodnom materijalu.

21.04.2017 05:55
Zoran Josipovic

Postoji mogucnost izrade kreveta u dimenzijama i boji po zelji kupca,a rok za isporuku je petnaest radnih dana od momenta porudzbine.Svaki krevet se moze napraviti sa kutijom za posteljinu i mehanizmom za podizanje duseka.

07.02.2017 11:13
Maja Matic

Posteljina je od vrhunskog pamuka.Veoma je prijatna,od prirodnih boja tako da i posle nekoliko pranja ostaje postojana.Veliki izbor najrazlicitijih dezena uklopice se u vase prostorije u potpunosti.

07.07.2016 07:39
Milos Bozovic

Imaju veliki izbor boja i dezena tako da ce te ovde sigurno pronaci bas onu koja ce se uklopiti u vas ambijent.Posteljina je od prirodnih materijala a u ponudi su jos jastuci,cebad i jorgani.

21.05.2016 09:05
Sandra Marinkovic

Veliki izbor posteljina napravljenih od prirodnih materijala pamuk,damast,saten,koje su pogodne za svako godisnje doba.Pored posteljina vrhunskog kvaliteta,u njihovoj ponudi nalazi se sirok asortiman kreveta od punog drveta.Sve pohvale za uslugu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Posteljina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu K & Style posteljina
  • K and Style,
  • K and Style posteljina,
  • K and Style posteljina radno vreme,
  • K and Style posteljina kontakt telefoni