Delta Rosso chip tuning

4.8 | 72 ocena
Ulica: Račkog 196, Petrovaradin
Grad: Novi Sad
Delta Rosso chip tuning
Mobilni: 065/
deltarosso.com

O nama

DELTA ROSSO CHIP TUNING

Svaki savremeni automobil poseduje motorni računar čija je uloga da nadgleda, upravlja i koriguje funkcije koje su vitalne za pravilan rad motora. Neke od njih su: određuje ubrizgavanje, pritisak, vreme paljenja, kontrola turbine, osetljivost pedala itd. Sve do 2000. godine, u automobile su ugrađivani motorni računari čije reprogramiranje je bilo neizvodljivo bez tzv. fizičkog otvaranja motornog računara (ECU), međutim, nakon tog vremena, promene su i moguće i bezbedne uz pomoć posebnih softverskih alata i taj proces naziva se Remap ili Chip Tuning.

Delta Rosso Chip Tuning je firma iz Novog Sada specijalizovana za softversko prilagođavanje sadržaja mape u motornom računaru na svim linijama na kojima on funkcioniše. Usluge editovanja parametara motornog računara obavljamo u našem servisu uz garanciju kvaliteta i različite mogućnosti.

Chip Tuning na vašem automobilu može da mu poveća snagu, elastičnost i ekonomičnost, a mi Vam možemo pomoći u tome shodno vašim željama i potrebama.

Usluge Delta Rosso Chip Tuning-a iz Novog Sada su sledeće:

 • Chip Tuning
 • DPF/EGR/AdBlue/DTC/MAF/Lambda/NOX/Flaps valve/Throttle off
 • Torque limit
 • Speed limit
 • Start & Stop
 • Hot Start Fix
 • Pops and Bangs
 • REV limit
 • TCU Tuning
 • BOOST linear
 • Auto dijagnostika
 • Auto elektronika

S obzirom na to da proizvođači automobila, u zavisnosti od zemlje za koju su namenjeni, različito podešavaju softvere motora sa ciljem ispunjavanja EURO normi stepena zagađenja, potrošnje goriva i drugih aspekata, Vaš izbor mogućnosti i dodatnih usluga sadržaće nekoliko opcija koje su softverski restriktovane.

Uz pomoć reprogramiranja, odnosno editovanja softvera motornog računara, Vaš auto zaista možete dovesti do maksimalnih mogućnosti u pogledu potrošnje goriva, snage motora i emisije štetnih gasova i to je upravo naš posao.

Chip Tuning Delta Rosso iz Novog Sada nudi Vam bezbroj mogućnosti, koristeći najsavremeniju opremu i softverske alate, savete i garanciju. U slučaju da se predomislite, i to je moguće - vratićemo sve na fabrička podešavanja (ali to još niko nije tražio!).

Chip Tuning je bezbedan i siguran način da izvučete najbolje performanse iz svog automobila, pod uslovom da je automobil mehanički pogodan za to, što će se utvrditi detaljnim pregledom vozila pre bilo kakvog povećanja snage ili bilo kakve izmene. Obratite nam se za detalje i više informacija.

Radno vreme:

ponedeljak - petak 09 - 16h

Adresa: Račkog 196, Novi Sad (Petrovaradin)

Informišite se ili pitajte sve što Vas zanima putem različitih internet platformi Delta Rosso Performance-a.

Web: www.deltarosso.com

IG:

FB: (@delta.rosso.performance)

Cenovnik

1. Marelli
110 - 350e
2. Siemens
140 - 400e
3. DENSO
120 - 500e
4. EDC17
190 - 600e
5. EDC16
140 - 180e
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  26.11.2020 13:51

  sjajni momci kumovi

  Neregistrovan korisnik
  26.11.2020 13:38

  Odličan servis, došao sam iz Beograda na preporuku i zaista se nisam pokajao . Skinut DPF. EGR i klapne plus cip . Momci koji znaju sta rade .

  Neregistrovan korisnik
  26.11.2020 13:36

  Odlična usluga !Sve preporuke!

  Neregistrovan korisnik
  24.11.2020 18:22

  Bio sam kod ljudi u servisu, radili smo zamenu dihtunga pod kartera, čišćenje kartera i veliki servis. Momci su izuzrtni majstoei, pažljivi, precizni i uredni. Svaka preporuka za servis

  Firme u blizini

  K Tech Chiptuning, Bajči Žilinskog 9, Novi Sad