O nama - AGENCIJA ZA UPOZNAVANJE RUDINOFFICE

Agencija Rudinoffice je kancelarija za bračno posredovanje koja je tu da Vam pronađe druga za ceo život, jer VAŠA SREĆA JE NAŠ USPEH. Osnovna delatnost agencije je sklapanje poznanstava, susreti, druženje, ozbiljne veze i zasnivanje bračne zajednice sa devojkama i momcima iz Srbije i celog sveta.

Savremen tempo života i sve manje slobodnog vremena, rezultirali su činjenicom da mnogi ljudi imaju problem da upoznaju pravu osobu sa kojom bi se upustili u vezu, a onda i srećan brak. Upravo iz tog razloga, nastala je agencija za upoznavanje Rudinoffice koja se trudi da pronađe idealnog partnera za Vas. Da je to moguće govori i primer vlasnika agencije koji je želeći da pomogne drugim ljudima, pronašao svoju sadašnju suprugu, sa kojom je u dugom i srećnom braku.

Poslovanje agencije Rudinoffice Beograd zasnovano je na saradnji sa više međunarodnih firmi za bračno posredovanje, tako da uvek imamo dobru i kvalitetnu ponudu. Naš tim čine ozbiljni, diskretni i stručni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u poslu i brojnim kontaktima sa ljudima iz inostranstva, sa kojima imaju dobar i korektan odnos poverenja i saradnje.

Članstvom u agenciji za upoznavanje Rudinoffice dobijate:

 • - Stručnu pomoć
 • - Širok spektar potencijalnih profila
 • - Zaštitu privatnosti
 • - Garanciju pouzdanih informacija

Prvi korak saradnje je izrada Vašeg ličnog profila i popunjavanje anketa, kao i moguće probno upoznavanje. Posebno insistiramo na ličnom dolasku na razgovor koji je obavezan. U proširenom programu izlazimo u susret blago hendikepiranim osobama i lakšim invalidima.

Ukoliko do sada niste uspeli da ostvarite ozbiljnu vezu, nema više razloga da i dalje čekate, svratite do agencije Rudinoffice i napravite prvi korak ka srećnom životu udvoje. Puno mladih i lepih žena iz bivšeg Sovjetskog Saveza, PRAVOSLAVNE VERE, žele da upoznaju muškarce iz Srbije, sa kojima bi zasnovale srećnu porodicu, koja se temelji na međusobnom poverenju, ljubavi i poštovanju.

PRONAĐITE LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-16h
nedelja od 09-17h

Agencija za upoznavanje Rudinoffice, Bulevar kralja Aleksandra 191, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

21.07.2019 06:03
Interesuje me da istrazujem mogucnosti za pronalazenje partners kod vas,molim vas me kontaktirajte
07.04.2019 06:50
Vlado Vukicevic Vlado Vukicevic
Interesuje me nekoliko pitanja dali sarađujete sa kojom agencijom iz crne gore imate li koliko prijavljenih kandidatkinja kolika je članarina i kakav je postupak posle dolaska kod vas
17.06.2017 07:06
Marjan Kostic
Postovani i sam naziv Vase agencije govori vise manje zbog cega Vam se obracam. nisam ozenjen niti sam bio dece nemam (a mogu) Sto se mene tice kao osobe kao i svako od nas ima mana ka i vrlina,idealnog nema toga sam svestan. Zato se evo obracam vama za pomoc ili kako vec,slike nemam puno,i nevolim da se slikam nisam fotogenican!!! Nebih Vam sa obracao da nisam ozbiljan mladic koji je spreman za brak i bracne vode. Nadam se da ni Vi ne glumite jer se to veoma lako da proveriti. Te Vas molim ukoliko je izvodljivo pokazati sliku ili neki podatak o doticnoj osobi bio bih Vam zahvalan a i samim time se uverio u pravu vrednost Vase Agencije. S postovanje i i nadam se skorom vidjenju onoga sto sam potrazio, a najmanji je problem doci do Vas. pozzz...MAKI
29.05.2017 09:55
Iva Markovic
Poslovanje agencije Rudinoffice Beograd zasnovano je na saradnji sa vise medjunarodnih firmi za bracno posredovanje,tako da uvek imaju dobru i kvalitetnu ponudu.Njihov tim cine ozbiljni,diskretni i strucni profesionalci sa dugogodisnjim iskustvom.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Bracno posredovanje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Agencija za upoznavanje Rudinoffice
 • agencija za upoznavanje rudinoffice,
 • rudinoffice beograd,
 • agencija rudinoffice,
 • agencija za upoznavanje,
 • upoznavanje,
 • bracno posredovanje,
 • agencija za bracno posredovanje,
 • upoznavanje osoba za brak