Dodaj firmu

Dialtech servis fotokopir aparata i štampača

Dialtech iz Subotice je servis fotokopir aparata i štampača koji se bavi pružanjem svih vrsta servisnih usluga vezanih za rad štampača i fotokopir aparata. Posetite nas u Subotici na adresi Petra Drapšina 15 i uverite se u kvalitet naših usluga.
Pročitaj više

Petra Drapšina 15
Subotica

Tom tehna električni aparati za domaćinstvo

Tom tehna iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom električnih aparata za domaćinstvo. Posetite nas u Subotici na adresi Stevana Tikvičkog 15 i upoznajte se sa širokim asortimanom naših proizvoda. U prilici smo da Vam ponudmo proizvode renomiranih svetskih proizvođača po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Stevana Tikvičkog 15
Subotica

Yugel elektro aparati za domaćinstvo

Yugel-elektro iz Subotice se bavi prodajom aparata za domaćinstvo. Bavimo se takođe i servisom i distribucijom profesionalnim mašinama za posuđe. Ovlaščeni smo servis i distributer Winterhalter proizvoda i servis bele tehnike. Pored toga, popravjamo i sve ostale aparate u ugostiteljstvu.
Pročitaj više

Tordanska 3
Subotica

Porto A tim veleprodaja proizvoda za domaćinstvo

Porto A tim iz Subotice je kompanija koja se bavi veleprodajom širokog asortimana proizvoda za domaćinstvo. U prilici smo da Vam ponudimo proizvode isključivo renomiranih proizvođača. Posetite nas u Subotici na adresi Bajski put 15 i naše ljubazno osoblje će Vam dati sve neophodne informacije o proizvodima i njihovim cenama
Pročitaj više

Bajski put 15
Subotica

Tedeum električni aparati za domaćinstvo

Tedeum iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom električnih aparata za domaćinstvo. Sarađujemo isključivo sa renomiranim proizvođačima bele tehnike i kućnih aparata, te garantujemo njihov kvalitet. Posetite nas u Suibotici na adersi: Park Rajhla Ferenca 9 i naše ljubazno osoblje će Vam dati sve neophodne informacije o proizvodima.
Pročitaj više

Park Rajhla Ferenca 9
Subotica

Bcs-elektrovolt veleprodaja električnih aparata

Bcs-elektrovolt iz Subotice je kompanija koja se bavi veleprodajom svih vrsta električnih aparata. Posetite nas u Subotici na asresi Endrea Adija 14 i odaberite neki od aparata renomiranih proizvođača iz našeg širokog asortimana.
Pročitaj više

Endrea Adija 14
Subotica

Magnotron Promet bela tehnika

Magnotron Promet z Subotice je kompanija koja se bavi prodajom širokog asortimana bele tehnike proizvedene od strane renomiranih proizvođača. Posetite nas u Subotici na adresi Štrosmajerova 5 i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
Pročitaj više

Štrosmajerova 5
Subotica

Mony prodaja električnih aparata za domaćinstvo

Mony iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom električnih aparata za domaćinstvo. Nudimo Vam kvalitetne aparate proizvedene od strane renomiranih proizvođača.
Pročitaj više

Korzo 10 b
Subotica

Luxel plus kućni aparati

Luxel plus iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom kućnih aparata i bele tehnike. Prodajemo isključivo aparate renomiranih proizvođača i zahvaljujući kvalitetu robe i našem ljubaznom osoblju, stekli smo veliki broj zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Put Edvarda Kardelja 1
Subotica

Domoteh veleprodaja električnih aparata za domaćinstvo

Domoteh iz Subotice je veleprodaja širokog asortimana električnih aparata za domaćinstvo. Nudimo Vam veliki izbor električnih aparata koji svoju primenu mogu naći u svim segmentima domaćinstva.
Pročitaj više

Vase Stajića 15/ 6
Subotica

North Gate Invest veleprodaja bele tehnike

North Gate Invest iz Subotice je veleprodaja bele tehnike. Nudimo Vam veliki izbor bele tehnike i električnih aparata za domaćinstvo.
Pročitaj više

Stubička 31
Subotica

Magnotron Promet prodaja bele tehnike

Magnotron Promet iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom bele tehnike. Naš prodajni asortiman čine: TV, audio i video tehnika, bela tehnika, klimatizacija i grejanje, kućni aparati i alati, aparati za negu, fotoaparati, računari, telefonija, auto tehnika
Pročitaj više

Štrosmajerova 5
Subotica

Dudi C.O. prodaja bele tehnike

Dudi C.O. iz Subotice je kompanija čija je primarna delatnost prodaja bele tehnike. Zastupnik smo više renomiranih svetskih brendova u Srbiji kao što su Maxell, Sony, T'nB, Heitech, itd.
Pročitaj više

Dinka Zlatarića 12
Subotica

Zom-impex prodaja aparata za domaćinstvo

Zom-impex iz Subotice je kompanija čija je primarna delatnost prodaja aparata za domaćinstvo. Nudimo Vam veliki izbor opreme i aparata za kuhinju, kuću i dvorište.
Pročitaj više

Pap Pala 17
Subotica

Elementa prodaja tehnike

Elementa iz Subotice se bavi prodajom širokog asortimana tehničke robe. Posetite nas u Subotici na adresi: Jovana Mikića 56 i naši ljubazni prodavci će Vam dati sve informacije o proizvodima i uslugama.
Pročitaj više

Jovana Mikića 56
Subotica

Platinum prodaja kućnih aparata

Platinum iz Subotice se bavi prodajom kućnih aparata i posuđa. Nudimo Vam veliki izbor proizvoda iz asortimana kao što je: posuđe, garniture escajga, pribor za kuvanje, mikseri, blenderi, sokovnici, tosteri, pizza pekači, električni rešoi, pegle, usisivači, fenovi, vage i mnogi drugi.
Pročitaj više

Segedinski put 94-96
Subotica
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
30.11.2020 13:28

Vodila sam razgovor sa radnicom Gyongyi sa segedinskog puta, koja je bila kako prijatna i uslužna a pre svega stručna. Sutra idemo da uzmemo mašinu z a sušenje veša Candy po njenoj preporuci. Hvala. Pozdrav. Žužana

Neregistrovan korisnik
30.11.2020 13:25

Tokom dana sam vodila razgovor sa Vašim radnikom Gyongyi, sa Segedinskog puta. Uputila me je u mašine za sušenje veša, dala ideje i instrukcije, tako da ćemo sutra po njenoj preporuci kupiti CANDY mašinu, Hvala za prijatan razgovor i ljubaznost, te pre svega stručnost. Poštovanje. Žužana

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane