Tumba Staklo

4.9 | 7 ocena
Ulica: Maksima Gorkog 129
Grad: Pančevo
Tumba Staklo
Telefon: 013/
Mobilni: 062/

O nama

AUTO I TRAKTORSKA STAKLA TUMBA

Zanatsko trgovinska radnja Tumba već dugi niz godina uspešno se bavi prodajom i ugradnjom stakla za traktore i automobile. Pored traktorskih stakala, u ponudi naše radnje u Pančevu nalaze se i drugi delovi za motorna vozila: kederi, amortizeri, šoferšajbne, stakla za retrovizore...

Ukoliko Vam je potrebno novo staklo za traktor, kombajn, građevinsku mašinu ili putničko vozilo, radnja Tumba je prava adresa za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti u ovom poslu, kao i upotrebi savremenih mašina, u mogućnosti smo da napravimo sve što Vam je potrebno od stakla.

Radnja Tumba može da ponudi veliki izbor stakala za različite namene:

 • traktorska stakla
 • stakla za kombajne
 • stakla za automobile
 • stakla za autobuse
 • stakla za građevinske mašine
 • stakla za plovne objekte
 • stakla za enterijer
 • prateći program

Dobro je poznato da se traktori upotrebljavaju u uslovima koji nisu uvek povoljni, zbog čega može doći do različitih vrsta oštećenja traktorskih stakala. Kako ne biste gubili dragoceno vreme, jer Vaš traktor nije u funkciji, majstor Tumba vrši brzu i profesionalnu zamenu stakala za traktore svih modela i marki: stakla za traktore IMR, stakla za traktore IMT, stakla za traktore Rus i drugi.

Radnja Tumba nudi sve vrste stakala za Vaše traktore: bočno, vetrobransko, zadnje..., uz profesionalnu montažu. Postoji i mogućnost izrade stakla po porudžbini, na osnovu uzorka ili šablona. Za savršeno dihtovanje vrata na Vašoj traktorskoj kabini ili automobilu, kod nas možete nabaviti gumene kedere, po povoljnoj ceni.

Osim proizvodnje i ugradnje stakala za putnička i teretna vozila, radnja Tumba nudi kompletne staklorezačke usluge u Vašem domu ili poslovnom prostoru, uslužno sečenje stakla po meri, bušenje stakla, završnu obradu stakla, zastakljivanje terasa i objekata, izradu sigurnosnih stakala, montažu i demontažu svih vrsta stakala.

Traktorska stakla za sve modele i marke
Brza i profesionalna zamena stakla za traktore i putničke automobile
Kederi, amortizeri, šoferšajbne za traktore...

NE TUMBAj staklo!

Auto i traktorska stakla Tumba, Maksima Gorkog 129, Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Auto stakla BS, Grobljanska 14, Pančevo