Auto elektrika PIT STOP

3.3 | 12 ocena
Ulica: Crnovrskih brigada bb
Grad: Bor
Mobilni: 062/

O nama

PIT STOP

SZTR "PIT-STOP" Bor, bavi se isključivo auto-elektrikom (servis akumulatora, alternatoram svih el. motora i popravka električne instalacije) i auto-elektronikom (svi elektronski sistemi), dijagnostikom vozila (sve tipove vozila), ovlašćeni smo servis baterija (akumulatora), posedujemo svu ispitnu opremu kao i kompjutersku dijagnostiku akumulatora, vršimo prodaju delova i prodaju akumulatora "Energizer".

1. Auto elektrika

- Obavljamo sve gore navedene radove, ali nam je prevashodna delatnost servis anlasera i alternatora. Svaka popravka ili servis anlasera i alternatora biće brza, kvalitetna i stručno urađena uz datu garanciju na nove delove anlasera i alternatora. Garancija na ugrađene delove je od godinu do dve u zavisnosti od proizvođača. Uz garanciju se dobija i uputstvo za korišćenje anlasera i alternatora kao i savet naših majstora koji vam mogu biti od velike koristi, naročito za automobile nove generacije, gde su vrlo složeni sistemi startovanja i punjenja.

2. Autoelektronika

- Svi elektronski sistemi, , ABS, vazdušni jastuci, BSI, motorni kompjuteri, mobilajzeri, kodiranja

3. Dijagnostika vozila

- Dojagnostiku radimo sa "BOSH"-ovim uređajima koji podržava 99% vozila na našem tržištu, kao i originalnim softverima za francuska i italijanska vozila.

4. Servis akumulatora

- Radimo sa profesionalnom opremom sa kojom možemo i vi i mi da budemo sigurni u ispravnost akumulatora. Posedujemo i kompjutersku dijagnostiku akumulatora, a ovlašćeni smo i za servis akumulatora "Jonson control" (Energizer, Varta, Pro-atomic, Black horse, White horse, Vesna...)

5. Prodavnica delova

- U sklopu prodavnice delova imamo

 • Anlasere - delove za anlasere svih vozila
 • Alternatore - delove alternatora za sve vrste vozila
 • Bobine, razvodnike, delove razvodnika paljenja, komutatore, senzore, prekidače, ablendere, grejače, sirene, kablove, sijalice i druge delove autoelektrike

Delovi su poznatih brendova: Mobiletron, Cargo, Zen, Bosch, Ge-Be, Elcar, Micubischi Hitachi...
Za svaki kupljen deo dobićete garanciju.

Prodajemo i servisiramo akumulatore "Energizer" za koje dajemo 3 godine garancije. Uz redovno servisirtanje i proveru sistema, dobićete i bespaltnu ugradnju i par saveta za dugovečnost vašeg akumulatora, kao i savete za ostvarenje vaše garancije. Zbog sve veće neinformisanosti potrošača dolazi do neostvarenja garancije, ali smo mi tu da vas uputimo i sve uradimo da vi budete zadovoljni i sigurni u kvalitet proizvoda koji smo vam mi prodali ("Energizer" - 3 god garancije)

Cene naših usluga su:

 • Radni sat - na alternatoru i anlaseru - 800, 00 din
 • Radni sat - na instalaciji automobila - 800, 00 din
 • Dijagnostika vozila - 1000, 00 din
 • Servis akumulatora - 400, 00 din

"Dođite i uverite se u kvalitet i brzinu našeg rada"

Radno vreme:

Radnim danima 9-17h
Subotom 9-15h
Nedeljom ne radimo!

Za svaku informaciju telefoni su:

062/ 238 250 (Miša)

Za elektroniku vozila:
065/ 2372 658 (Željko)

E-mail: 3101pitstop@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miloš Marijanović
  08.09.2015 11:10

  Najpovoljniji servis akumulatora u Boru!