Atletski klub Crvena Zvezda Beograd

  • 3
5.00 | 3 ocena

O nama - ATLETSKI KLUB CRVENA ZVEZDA


Sedište atletskog kluba "Crvena zvezda" nalazi se u ulici Ljutice Bogdana broj 1a, u Beogradu. Klub je osnovan davne 1945. godine i danas posle skoro 7 decenija uspešnog rada, broji izuzetno veliki broj aktivnih članova i čuva uspomenu na nekadašnje članove. Ime našeg kluba od njegovog osnivanja bilo je poznato ne samo na području tadašnje Jugoslavije već i širom sveta.

Godine 1989. atletski klub "Crvena zvezda" postaje Šampion Evrope i jedan od najboljih klubova sa najviše trofeja i reprezentativaca u svim kategorijama za žene i muškarce. Seniori, mlađi seniori i juniori, sa ponosom su nosili boje našeg kluba na brojnim zvaničnim takmičenjima, osvojiviši izuzetno velik broj titula prvaka države u pojedinačnoj konkurenciji kao i u ekipnim šampionatima.

Od samog osnivanja misija našeg kluba bila je i ostala da u svom radu obuhvati što veći broj mladih ljudi, ljubitelja atletike i sporta uopšte.

Kako su godine prilazile nizali su se uspesi, titule i dostignuća članova našeg kluba. Ponosni na njihov uspeh, težili smo ka tome da im obezbedimo najbolje uslove za treniranje i takmičenje u pojedinačnim i ekipnim konkurencijama.

Škola atletike

Posebnu pažnju obraćamo na rad sa decom, jer smatramo da je atletika za decu, najbolji vid sportske aktivnosti koja pozitivno deluje na rast i ravoj dece. Škola atletike "Crvena zvezda" predviđena je za polaznike uzrasta od 6 - 12 godina, koje u zavisnosti od uzrasta raspoređujemo u odgovarajuću grupu.

Treninzi atletike održavaju se najmanje 3 puta nedeljno u prijatnoj atmosferi, na atletskoj stazi pored glavnog stadiona "Crvene zvezde". U slučaju loših vremenskih prilika treninzi atletike se odvijaju u atlerskoj sali, dugoj 90 metara.

Kontakt telefon:
064/ 838 61 27

Možete nam se obratitit i putem email-a:
akcrvenazvezda@yahoo.com

Škola i treninzi atletike u Beogradu.
Atletika za decu od 6 - 12 godina.
Najbolji atletski klub u gradu.

Atletski klub "Crvena Zvezda" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

27.08.2018 02:09
Dragana Kanacki

Atletika je kraljica svih sportova. Ona je zaduzena za pravilan rast razvoj prvenstveno dece. Moj klinac trenira uspesno atletiku vec dve godine u atletskom klubu CRVENA ZVEZDA.Preporucujem svim roditeljima da upisu svoje dete prvo na atletiku a posle kako budu hteli!!!

27.04.2017 04:51
Kristina Milosevic

Treninzi atletike odrzavaju se najmanje tri puta nedeljno u prijatnoj atmosferi,na atletskoj stazi pored glavnog stadiona Crvene zvezde.U slucaju losih vremenskih prilika treninzi atletike se odvijaju u atlerskoj sali,dugoj devedeset metara.

23.02.2017 10:35
Jovica Vitakic

Atletika je osnova za sve sportove a i pravilno utice na razvoj dece.U atletici su ukljuceni svi misici a velika paznja se poklanja fleksibilnosti.Zato sam svog sina upisao u ovaj atletski klub.

11.07.2016 01:16
Ilija Radovic

Atletika je bazican sport i kao takva je preporucljiva za decu najmladjeg uzrasta jer pomaze u pravilnom fizickom razvoju kod dece.Skola atletike Crvena Zvezda ima veliki broj polaznika i vrhunske trenere koji su istovremeno i pedagozi.

24.05.2016 01:48
Borislav Milic

Najpoznatiji atletski klub u nasem gradu i zemlji.Posebno me raduje njihov rad sa malisanima.Posebnu paznju obracaju na rad sa decom,jer smatraju da je atletika za decu,najbolji vid sportske aktivnosti koja pozitivno deluje na rast i razvoj dece.

07.08.2015 02:52
Marija Nišić

Atletski klub crvena zvezda je najpopularnija skola atletike! Prezadovoljna sam

04.04.2015 10:28
Ivana Jovic

Htela bih da upisem cerku na atletiku. Cula sam da ste najbolji atletski klub, zanima me skola atletike i koja je cena. Dete ima 6 godine. Pozdrav!

14.11.2014 09:11
Filip

Najbolji atletski klub koji Beograd ima!

28.10.2014 11:03
Sara

Interesuje me da li Vasa skola atletike prima iskljucivo decu od 6-12 godina ili moze da doje i dete od 5 godina posto ima zelju da trenira atletiku bas sada?

26.09.2014 03:13
Jana

Skola atletike je fenomenalna. Stvarno ste najbolji atletski klub.

23.09.2014 06:10
Zvezdas

Najbolji atletski klub je svakako atletski klub Crvena zvezda. Atletika mi je omiljeni sport . Nije dzabe " kraljica sportova" .

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Atletski klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Atletski klub Crvena Zvezda Beograd
  • atletski klub crvena zvezda,
  • skola atletike,
  • najbolji atletski klub,
  • atletika beograd