Dodaj firmu

Antikorozivna zaštita Beograd

Mirmetal plastifikacija metala

Preduzeće Mirmetal nudi širok dijapazon usluga: plastifikacija čelika i aluminijuma, savijanje i sečenje limova, kao i zavarivanje metala. Plastifikacija metala vrši se u savremenoj peći i upotrebom najkvalitetnijeg praha koji se dostupan u velikom izboru boja i tekstura
Pročitaj više

Kikindska 1b
Borča, Beograd

Farbara - DEKOR D

Nabavite sve na jednom mestu za uređenje Vašeg doma i bašte, posetite farbaru DEKOR D u Zemunu. Sa željom da klijentima ponudimo vrhunski kvalitet proizvoda, u našu ponudi uvrstili smo renomirane brendove, po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevića 199, Batajnica
Zemun, Beograd

Većina ljudi tretira svog limenog ljubimca kao pridruženog člana porodice. Zbog toga je bitna antikorozivna zaštita, kojoj se posebna pažnja posvećuje u toku zime, kada su učestale padavine i dolazi do mešanja vode i soli, koji se zadržavaju na automobilu i nagrizaju limene delove.

Antikorozivna zaštita automobila

Na sreću, postoji mnogo rešenja da do koroziranja delova na vozilu uopšte ne dođe. Pre svega, tu su zaštitni premazi od smole i voska. Oni oblažu automobil, formirajući zaštitni sloj. Nanošenje je prskanjem, a naneti sloj se veoma brzo osuši.

Antikorozivna zaštita čelika

Kada se čelična konstrukcija dobro zaštiti od korozije, to je prvi uslov njene dugovečnosti. Antikorozivna zaštita se sastoji iz tri koraka. Prvi je priprema površine, drugi je zaštita metalizacijom, i treći – zaštita premaznim sredstvima.

Antikorozivna zaštita auta

Ovu vrstu zaštite automobila trebalo bi raditi barem jednom godišnje, i to obavezno pre dolaska zime. Zapravo, idealnim periodom za ovaj postupak smatra se letnje vreme, iz razloga da vlaga ne bi uspela da odvoji svežu zaštitu koja je nanesena na auto.

Antikorozivna zaštita metala

Prvo što se radi, to je čišćenje i pripremanje metalne površine. To se izvodi uz pomoć mehaničkih i hemijskih postupaka. Zaštita metalnim prevlakama znači korišćenje materijala koji najbolje odgovaraju tretiranoj površini.

Antikorozivna zaštita čeličnih konstrukcija

Priprema površine drugačije se naziva peskarenje, a zatim slede metalizacija i zaštita uz pomoć premaznih sredstava.

Firme koje se bave ovom vrstom delatnosti često kao uslugu nude i protivpožarnu zaštitu.

Antikorozivna zaštita za automobile

Uvek je preporuka da ne čekate da dođe zima, već da svoj auto odvezete da se obavi antikorozivna zaštita dok je još toplo i suvo vreme. Za podnu zaštitu auta upotrebljava se antikorozivno sredstvo koje je na bazi bitumena.

Za druge delove vozila, koriste se sredstva od plastičnog PVC materijala, a vosak se češće nanosi na unutrašnje delove vrata. Sve to se vrši uz pomoć specijalnog pištolja ili kompresora, da bi se zaštitom na najbolji način popunile sve rupe koje postoje na automobilu.

Antikorozivna zaštita u spreju

Ovakva zaštita se smatra idealnom, iz razloga što dobro prodire kroz površinu pora, pogodna je za razne materijale, dobro prijanja i veoma brzo se osuši.

Pri tome, lako može i da se prefarba. Ovo sredstvo je često sive boje, i sprečava koroziju svojim dugotrajnim dejstvom i u unutrašnjim i u spoljašnjim uslovima.

Njime se štite, na primer, poljoprivredne mašine u toku zime, kao i razna oprema, alat, cevi, ventili...

Antikorozivna zaštita armature

Za  zaštitu armature od korozije koriste se specijalni premazi, na primer, trokomponentni cementni premazi oplemenjeni epoksidnom smolom. Ta sredstva služe kao inhibitori korozije.

Postoje i jednokomponentna i dvokomponentna sredstva, kao i ona na bazi organskih i neorganskih jedinjenja.

Antikorozivni premaz – cena:

Koliko ćete platiti za antikorozivne premaze, zavisi, pre svega, od težine pakovanja, koje može biti od jednog do dvadeset kilograma. Cene se kreću u rasponu od 950 din. pa sve do 19300 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane