Tuš kanalica inox VOGI 700mm RIGO set

0
Cena:
13.106 din.

Tuš kanalica slivnik VOGI se preporučuje za ugradnju kako u domaćinstvima, tako i u javnim objektima. Zbog najnižeg dostupnog sifona na tržištu sa ABS kućištem I priključkom fi 50, klasičnog i praktičnog dizajna, odvod je moguće lako postaviti i montirati na pod sa bilo kojom visinom izliva.
Tuš kanalica VOGI je dostupna u šest standardnih dužina kanala, za koje je obezbeđen veliki izbor modela rešetki. Telo izradjeno od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika otpornog na koroziju I agresivna hemijska sredstva.

- Rešetka: RIGO
- Okvir: sa postoljem za hodroizolaciju.
- Slivnik: DN50 najniži slivnik na tržištu (kapacitet do 56l / min), jednostavno i lako čišćenje, sa gornje strane su postavljne dve zaštitne rešetke koje imaju ulogu da zadržavaju dlake. Na donjem delu slivnika se nalazi dvostruka komora protiv začepljena.
- Visinia konstrukcije: 62mm do prirubnice
- Zaptivna manžetna: uključena (jezgro od hermetički nepropusne plastike, spoljne stranice prekrivene slojem vlakana za koji se lako vežu lepak I tečna folija.
- Nogice za montažu: uključene (zahvaljujući podesivoj visini kanalice, moguće je lako ugraditi odliv u pod sa bilo kojom visinom izliva).
- Materijal: skandinavski nerđajući čelik otporan na kiseline AISI304 + ABS
- Zemlja porekla: Poljska
- Garancija: 25 godina

Idi na vrh strane