O nama - ALARMNI SISTEMI I VIDEO NADZORI SAVIĆ


Alarmni sistemi i video nadzori Savić pružaju maksimalnu bezbednost Vašem domu ili poslovnom prostoru. Domen rada naše firme obuhvata prodaju i ugradnju opreme za video nadzor, alarmnih sistema za objekte i automobile, kao i kontrole pristupa.

Iza nas je više od dve decenije iskustva u poslu, a kvalitetna oprema renomiranih proizvođača i stručna montaža od strane licenciranih instalatera, garantuju visok standard usluge i nenadmašan osećaj sigurnosti gde god da se nalazite.

Naš stručni tim nudi kompletna rešenja u oblasti:

  • -video nadzora
  • -alarmnih sistema
  • -sistema kontrole pristupa

Alarmni sistemi su jedan od najpouzdanijih načina zaštite stambenih, komercijalnih i industrijskih objekata od provale, krađe i imovinske štete. Zahvaljujući svojim izvanrednim karakteristikama, alarmi Savić značajno smanjuju potencijalnu opasnost od upada lopova i štite sigurnost Vaše porodice ili zaposlenih. U našoj ponudi nalaze se alarmi renomiranog proizvođača PARADOX.

Ukoliko želite najviši stepen bezbednosti, protivprovalni alarmni sistem koji ste izabrali može biti povezan sa sistemom video nadzora. To znači da se pored zvučnog upozorenja vrši snimanje određenog pokreta ili događaja.

U našoj ponudi nalazi se veliki asortiman kamera jednog od vodećih svetskih proizvođača video nadzorne opreme, kompanije TVT. Bilo da su Vaš izbor DVR ili NVR snimači našu opremu poslednje generacije karakterišu pouzdan rad i jednostavno upravljanje. Putem jedinstvene aplikacije možete lako kontrolisati opremu i zaštititi Vaš životni ili radni prostor.

Za svu opremu iz naše ponude obezbeđeni su profesionalna ugradnja i garancija u trajanju od 2 godine!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 08-14h
nedelja ne radna

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: Surveillance-system-Savic
Instagram: @surveillancesystemsavic

Alarmni sistemi i video nadzori Savić, Tokarska 8, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TEHNIKA Video nadzor
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alarmni sistemi i video nadzori Savić
  • Alarmni sistemi i video nadzori Savić,
  • Alarmni sistemi Savić,
  • video nadzor Savić,
  • prodaja i ugradnja opreme za video nadzor,
  • video nadzor Novi Beograd,
  • video nadzor Savić radno vreme