O nama - VETERINARSKA AMBULANTA BASNA


Svoju ogromnu ljubav prema životinjama svake vrste, bogato znanje i vredno iskustvo objedinili smo u obliku privatne veterinarske ordinacije Basna. Sa željom da Vam ponudimo samo najbolje, pored uobičajenih kućnih ljubimaca, u našu ambulantu možete dovesti i sve egzotične vrste, poput ptica, kunića, ježeva, morskih prasića, guštera, iguana..

Veterinari ambulante Basna pružaju sledeće usluge:

 • - opšti i specijalistički pregled
 • - prevencija i vakcinacija ljubimaca
 • - stručne konsultacije
 • - laboratorijska dijagnostika
 • - terapija
 • - hiruške intervencije

Svaki pregled naravno započinje opštim pregledom, koji je ujedno i osnova i početak svake konsultacije. Nakon što je utvrđeno o čemu je reč, da li je Vaš ljubimac zdrav ili ne, da li mu je potrebna terapija ili samo posebna nega, pristupićemo specijalističkom pregledu radi utvrđivanja detalja.

Veterinarska ambulanta Basna pruža sve vrste usluga iz različitih oblasti - dermatološke, neurološke, ortopedske ili oftalmološke preglede, ako je to potrebno. Imamo i sve neophodne savremene uređaje za laboratorijske analize, te kod nas možete proveriti i krvnu sliku svog ljubimca, urin, uraditi citološku analizu, analizu punktata, odnosno kompletnu biohemiju.

Basna ima i savremene ultrazvuk i EKG aparate, kao i iskusno osoblje obučeno za tumačenje rezultata. Ukoliko se ukaže potreba za nekom hirurškom intervencijom, i tu možete da računate na nas, jer smo mi retki koji mogu na jednom mestu da Vam pruže sve. Posebno smo opremili izolovanu hiruršku salu u kojoj je obezbeđena inhalatorna anestezija i stalni monitoring.

Nažalost, modernih bolesti koje pogađaju savremeni svet nisu pošteđeni ni naši ljubimci i veoma je važno na vreme prepoznati ako je došlo do toga. U našoj ambulanti možemo uz pomoć neinvazivne analize ćelija tkiva i tečnosti - citolologijom, da prepoznamo i utvrdimo postojanje tumora, zapaljenskih procesa, promena na koži i drugog. Pri tom, ljubimcima takav pregled nije previše naporan, jer se za analizu uzima tečnost koja se nakuplja u zglobovima, trbušnoj ili grudnoj duplji, a koja nama omogućuje preciznu dijagnozu.

Ako do sada niste imali ambulantu na koju uvek možete da računate bilo za prevenciju ili lečenje svojih ljubimaca, poklonite svoje poverenje nama, a mi ćemo umeti da uzvratimo znanjem, stručnošću i posvećenošću.

Znajući koliko su Vam Vaši ljubimci važni, za Vas i njih radimo svakog dana u nedelji i po potrebi, u hitnim situacijama, i van radnog vremena. Za sve čemu mi nismo dorasli, uputićemo Vas na druge kolege, jer je zdravlje Vaših ljubimaca uvek na prvom mestu.

Veterinarska ambulanta Basna, Novi Sad

Radno vreme:
ponedeljak - petak 9 - 20 h
subota (dvokratno) 9 - 12 i 17 - 19h
nedelja 10 - 12 h

Adresa: Futoška 65, Novi Sad

E-mail: vetbasna@gmail.com

Pratite nas i pitajte sve što Vas zanima i putem društvenih mreža, Fejsbuka (Basna021) i Instagrama (@basna021).

Iskustva i komentari posetilaca

25.06.2019 09:32
Kristina Velickovic
Veterinarska stanica kojoj verujemo. Ambijent je jako profesionalan i umirujuc cak se i mojoj kuci dopalo. Doktori su ljubazni i profesionalni. Svaka preporuka
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Veterinarske ambulante
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Veterinarska ambulanta Basna
 • Veterinarska ambulanta Basna,
 • Basna Veterinarska ambulanta Basna Novi Sad,
 • Veterinarske ambulante u Novom Sadu,
 • Veterinar u Novom Sadu,
 • Veterinarska ambulanta Basna radno vreme