Dodaj firmu

Individualni trener Djordje Krstic

3.4 | 5 ocena
Član 1 godinu
Akcija je istekla

BESPLATAN prvi probni trening sa individualnim trenerom!

Đorđe Krstić je individualni trener sa desetogodišnjim iskustvom koji Vam pomaže i da budete zdravi i da budete fit! Ukoliko želite da korigujete kilažu ili da dobijete mišićnu masu dođite u Tonus Gym da trenirate zajedno.

Angožavanjem personalnog trenera ne morate ni o čemu da razmišljate. Trening se prilagođava Vašoj građi i trenutnom stanju, a pored individualnog plana vežbanja dobićete i personalizovani plan ishrane. Personalni trener Đorđe Krstić treninge organizuju po dogovoru, a o detaljim slobodnih termina najbolje je da pozovete i da se infomišete.

Ovom prilikom za sve Vas koji niste sigurni šta to tačno individualni treninzi podrazumevaju i kako biste da počnete sa vežbanjem, Đorđe Krstić omogućio je potpuno BESPLATAN probni trening. Probajte, bukvalno Vas ne košta ništa!

Đorđe Krstić je sertifikovani profesionalni individualni trener od strane Svetskog instituta za sport - Certified professional master personal trainer Hyperemia advantage system certificate WISS World Institute Of Sports Sciences certificate.

Sve aktivne kupone sa ove stranice možete besplatno preuzeti

  • Ulogujte se na sajtu sa pravim imenom i prezimenom
  • Skinite i odštampajte kupon. Možete ga odmah koristiti.
  • Uslugu platite na licu mesta uz odštampan kupon sa popustom.
PREUZMITE KUPONE I ISKORISTITE POPUSTEbez odlazaka u pošte/banke ili plaćanja ebanking nalogom
Idi na vrh strane