Dodaj firmu

Šlep služba - najbolji saveznik za vožnju po snegu

Šlep služba - najbolji saveznik za vožnju po snegu

Kada padne prvi sneg, često na putevima viđamo vozila koja stoje nemoćna pored auto puta ili vozila zaglavljena u snegu. Ako ste vozač, obavezno u telefonu zapišite kontakt najbliže šlep službe u Pančevu, jer će to u pojedinim situacijama biti vaš jedin spas. Kada se vozilo zaglavi u snegu, često ne možete da se oslonite na prijatelje, koji nemaju adekvatnu opremu i resurse, pomoću kojih mogu da vas izvuku iz snega, a da tom prilikom vozilo ostane neoštećeno.

Zato je šlep služba Pančevo ponekad jedino rešenje. Dobra vest je da je Pančevo mali grad, te da šlep službe veoma brzo izlaze na teren, kako bi vaše vozilo izvukli iz snega, na adekvatan način. Tom prilikom najvažnije je da svi putnici budu zbrinuti i izvučeni iz vozila, tako da vozilo ostane ispravno i neoštećeno.

Vozači često greše i pokušavaju da vozilo sami izvuku iz snega, što dovodi do toga da se samo još dublje zakopaju, iz čega se po pravilu teško mogu izvući, bez adekvatne opreme i drugog vozila. Postoji nekoliko korisnih saveta, kako možete sebi da pomognete ukoliko ste se zaglavili u snegu. Prvi korak je svakako, da pozovete najbližu šlep službu i pošaljete im pravu lokaciju mesta gde se trenutno nalazite. Često se dešava da ne budemo u blizini svoje kuće, već daleko van svoje lokacije i zato je potrebno da zagrejete auto, ali da ne držite automobil sve vreme uključenim, kako vam se ne bi istrošio akumulator, što je dodatni problem u ovako kompleksnoj situaciji.

Iako ponekad ne možete da stanete pored puta, važno je da obezbedite mesto na kome ste se zaglavili pravilnom signalizacijom, kako biste ostali vidljivi za druge vozače. Dodatni problemi sa vozilom vam sigurno nisu potrebni, a u ovakvim otežanim uslovima vožnje, često se dešava da vas vozači ne vide, što može dovesti do sudara i proklizavanja vozila, ako na putu ima i leda.

Firme povezane sa tekstom

Slep 013 slep sluzba

Zmaja Ognjenog Vuka 20
Pančevo
Idi na vrh strane