Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis šivaćih mašina
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis šivaćih mašina

Možda ste po struci krojač i od tog posla živite, ili možda ponekad, za svoje potrebe, šijete i prepravljate garderobu. Bilo šta da radite od navedenog, potrebna vam je kvalitetna i pouzdana šivaća mašina.

servis šivaćih mašina

Popravka šivaćih mašina

Dobra šivaća mašina se i te kako isplati kroz rad, tako da je veoma važno imati to na umu kada kupujete novu mašinu. Ipak, svaka šivaća mašina može da se pokvari u nekom trenutku, i tada nam je potreban vešt majstor.

Osim popravki i servisiranja, majstori rade i redovno održavanje šivaćih mašina, što im značajno produžava vek trajanja i odlaže popravke kao i kupovinu nove mašine. Dakle, u slučaju kvara, najvažnija je profesionalna popravka, odosno, da mašinu opravi majstor sa znanjem i iskustvom i da pri tome koristi originalne rezervne delove, ukoliko su potrebni.

Servis za popravljanje šivaćih mašina

Pored stručnosti, vlasnici šivaćih mašina žele i povoljne cene, tj. adekvatne spram usluge koja im je  pružena. Sve što smo naveli, spada u dobru praksu i tradiciju servisa za šivaće mašine koji postoje obično čak i više decenija, jer je to zanat koji se prenosi sa kolena na koleno.

Upravo zbog toga, servisi mogu da se pohvale dugim nizom dugogodišnjih klijenata, ali i novih, koji dolaze svakoga dana i šire preporuke zbog svog zadovoljstva uslugom. Klijenti cene, pre svega, striktno poštovanje rokova, kao i posvećenost osoblja da se posao popravke šivaće mašine obavi na najbolji mogući način. Dakle, održavaju se najviši standardi kvaliteta, tako da se to može smatrati tajnom uspeha višedecenijskog uspešnog rada.

Servis šivaćih mašina – iskustva

Osiim što se radi održavanje i servisiranje šivaćih mašina, servisi nude i prodaju rezervnih delova i opreme, kao što je:

  • Kaiševi
  • Igle
  • Zupčanici
  • Ulje
  • Razni drugi elemeti.

Mnogi servisi nude i prodaju šivaćih mašina, i u ponudi se nalazi širok izbor poznatih proizvođača i modela, pa ćete zasigurno pronaći mašinu koja će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe, kako u smislu kvaliteta, tako i u smislu cene koju ćete platiti.

servis šivaćih mašina cene

Takođe, bitno je da znate da mašinu ne morate da donosite u servis, već je dovoljno da uputite jedan telefonski poziv i majstori će doći na vašu adresu. Raspitajte se da li se dolazak naplaćuje ili je besplatan. Na licu mesta, serviser može da ustanovi u čemu je kvar, te da li je potrebna samo popravka ili i zamena nekog dela. Odmah ćete saznati i cenu koštanja usluge.

Servis šivaćih mašina – cena

Koliko ćete novca izdvojiti za popravku vaše šivaće mašine, zavisi naravno od kvara. Zbog toga je neophodno da je majstor pregleda i da vam tek nakon toga, saopšti koliko će vas servisiranje koštati.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.