Buduci da ne zivimo u sjajnoj ekonomiji, popravka patika je nesto sa cime se mnogi od nas susrecu. Možda ste čuli za onaj vic koji kaže ovako: Znate li kada se prekida emotivna veza između čoveka i patike? Odgovor je – onda kada patike počnemo da skidamo uz pomoć druge noge, a ne rukama, kao do tada!

Pročitaj više

Izaberite neku od obućarskih radnji koje nude uslugu POPRAVKE PATIKA

Beograd

Obucar patikarnica Ilic Nebojsa
Obucar patikarnica Ilic Nebojsa
Ustanicka 194
Zvezdara
Beograd Pozovi

U četvrtoj deceniji rada želimo da zadržimo vodeće mesto u oblastima kao što je popravka i prepravka obuće, popravka i reparacija patika, kao i kreiranje novih modela obuće....
Pročitaj više

4.5 | 20 ocena
Pre 9 h poslednji put pozvana firma

Buduci da ne zivimo u sjajnoj ekonomiji, popravka patika je nesto sa cime se mnogi od nas susrecu. Možda ste čuli za onaj vic koji kaže ovako: Znate li kada se prekida emotivna veza između čoveka i patike? Odgovor je – onda kada patike počnemo da skidamo uz pomoć druge noge, a ne rukama, kao do tada!

Šalu na stranu, patike su mnogima omiljena obuća, i to se odnosi na decu, tinejdžere posebno, a isto tako i na ljude u srednjim godinama kao i na najstarije sugrađane.

Lepljenje patika

Obično se za kupovinu patika ne žali novac i pokušavamo da sebi priuštimo brendirane modele, poznatih svetskih proizvođača. Ipak, čak i te najskuplje patike takođe mogu da se pohabaju na neki način, na primer da se odlepe.

Razlog je jednostavan – u patikama provodimo najviše vremena, a često ih koristimo za sportske aktivnosti – u njima šutiramo loptu, trčimo, pravimo duge šetnje... Tako da je sasvim očekivano da nam zatreba usluga lepljenja patika.

Krpljenje sportskih patika

Sportske patike, moglo bi se slobodno reći, trpe najveće opterećenje. Bilo da se profesionalno ili rekreativno bavite sportom, svakako nekoliko sati dnevno trošite svoje patike, na razne načine. Ukoliko imate baš skup i poznat model, svakako da se krpljenje patika više isplati nego da kupujete sasvim nove i izdvajate mnogo veću svotu novca.

Osim toga, kada se sportske patike zakrpe, u njima možete da nastavite da trenirate, isto kao i u sasvim novim.

Popravka kopački

Kopačke su dobro poznati model sportskih patika koje su namenjene za igranje fudbala. Ako imate dete koje trenira ovaj najpopularniji sport, onda svakako dolazite u situaciju da kopačke povremeno odnosite kod svog obućara da bi ih zakrpio.

Jasno je da kopačke trpe ogromno opterećenje, jer se njima konstantno šutira lopta, u njima se neprekidno trči, tako da i najbolji i najkvalitetniji modeli ponekad moraju kod majstora.

Popravka patika – iskustva

Često se postavlja pitanje, da li se popravka isplati ili je bolje kupiti sasvim nov model u radnji? Odgovor nije tako jednostavan i glasi da sve zavisi od toga koliko novca ste izdvojili pri nabavci, kao i od samog oštećenja patike.

Obućar će vam saopštiti najpovoljniju cenu, a na vama je da odlučite da li želite da opravite nošene patike ili da kupite druge. Naš savet je da se ipak odlučite za popravku patika, zato što kod poznatijih brendova, ta usluga svakako manje košta u odnosu na sasvim nov par.

Sa druge strane, ne morate brinuti da će se na bilo koji način primećivati da su patike popravljane – u veštim rukama majstora sva oštećenja se jednostavno saniraju, a u tu svrhu se koristi kvalitetan alat i materijal.

Popravka patika – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za popravku patika zavisi od toga šta je potrebno uraditi, pa se u tom smislu cene kreću od 500 din. do 800 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Predrag Zindovic
  23.05.2019 01:14

  Odličan majstor svaka preporuka.

  Snezana Aleksic
  06.09.2018 02:48

  Patikarnica ilic nebojsa najbolja je kada je u pitanju popravka patika u grafu. Sve rade i vrlo su kvalitetni i povoljnu.

  Dusan Markovic
  06.09.2017 08:24

  Popravka patika nije nesot sto mora previse da kosta. Naravno sve zavisi od toga koliki je zapravo pravi stepen ostecenja. Ukoliko se radi o malom ostecenju, onda ne bi trebalo da bude velikih problema. Medjutim, ukoliko je veliko ostecenje, onda je to poseban problem.