Pločice | Key Cuero - Keros - 45x45 - 1.62

0
Cena:
1.790 din.1.560 din.

Više modela možete videti na linku webShopa www.akvadom.rs

Pločice | Key Cuero - Keros - 45x45 - 1.62
Podna pločica za Vaše novo kupatilo, kuhinju, terasu, ili bilo koju drugu prostoriju koju ste zamislili da unapredite sa ovim super kvalitetnim i elegantnim pločicama. Key Cuero serija pločica od proizvodjača Keros Ceramica iz Španije. Da li treba išta više da napišemo o kvalitetu? Svi znamo šta Keros znači u svetu pločica.

Ova nesvakidašnja pločica je nešto što će Vaš dom istaći u odnosu na druge i prema tome požurite i poručite putem AkvaDom salona keramike i kupatila što pre. Ostatak naše ponude pločica možete da pregledate ovde, dok oficijalni sajt španskog giganta u svetu pločica posetite klikom na ovaj link.

Tip Pločice

Podna Pločica

Dimenzije

45x45

Boja

Braon

Materijal

Granitna Pločica

Završna Obrada

Antifros, Antislip, Mat, Reljefna

Namena

Spoljno oblaganje

Dizajn

Kamen

Pakovanje (m²)

1.62

Pakovanje (kom)

8 pločica

Težina Pakovanja

31.40kg

Paleta (m²)

77.76

Poreklo Pločica

Španija


Keros Ceramica je internacionalna kompanija španskog porekla (Nules, region Valensija) specijalizovana za proizvodnju i prodaju podnih i zidnih pločica sa preko 40 godina iskustva u ovoj, veoma bitnoj grani španske privrede, čime je svrstana u sam vrh špansih odnosno svetskih proizvođača keramike. Tradicijom u proizvodnji i visokim kvalitetom svojih proizvoda, ova kompanija je zauzela uglednu poziciju na tržištima Evrope i Amerike. Pločice Keros Ceramica prodaju se u 100 zemalja sveta, a kompanija je jedan od globalnih lidera u proizvodnji white body pločica, koje su povoljnije nego klasične porcelanske a pri tome tehnički imaju bolja svojstva otpornosti od keramičkih pločica.

Kategorija: Oprema za kupatila Novi Sad
Podkategorija: Pločice za kupatilo Novi Sad
Objavljeno: 08.04.2021.
# ID Oglasa: 058877
Website: akvadom.rs