Obezbeđenje lica u svetu a i kod nas, popularno se naziva bodigard. Teško možemo da zamislimo određenu poznatu ili javnu ličnost, koja oko sebe nema pratioce koji se brinu o njenoj sigurnosti.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje se bave OBEZBEĐENJEM LICA

Beograd

Sistem FPS agencija za fto obezbeđenje
Sistem FPS agencija za fto obezbeđenje
28 juna 25
Voždovac
Beograd Pozovi

Sistem FPS agencija bavi se obezbeđenjem fizičkih lica i kompanija u širem smislu. Pruža usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja, transporta novca procena rizika, zaštita od požara....
Pročitaj više

MBR Security obezbedjenje
MBR Security obezbedjenje
Knez Mihailova 2
Stari grad
Beograd Pozovi

MBR Security obezbeđenje je mlada firma koja se bavi fizičkim obezbeđenjem VIP ličnosti i privatne i službene imovine. Nalazi se u srcu Beograda, a njen tim čine iskusni profesionalci sa licencom i sa preko 10 godina iskustva...
Pročitaj više

7.0 | 5 ocena
SAB Protection obezbedjenje
SAB Protection obezbedjenje
Glavna 18, Vojvode Petra Bojovića 17a Pančevo
Zemun
Beograd Pozovi

Ukoliko želite da maksimalno osigurate Vašu porodicu ili imovinu, SAB Protection obezbeđenje je tu za Vas. Naš tim poseduje sve licence neophodne za vršenje poslova fizičko-tehničke zaštite lica i imovine, kao i održavanje reda na sportskim p...
Pročitaj više

5.0 | 2 ocena
Group Security & Loss Prevention obezbedjenje
Group Security & Loss Prevention obezbedjenje
Svetog Nauma 2
Beograd Pozovi

Firma Group Security & Loss Prevention pruža usluge obezbeđenja lica i imovine po najvišim svetskim standardima. Naš tim čine vrhunski stručnjaci obezbeđenja koji su završili specijalizovane obuke i poseduju sve neophodne licence...
Pročitaj više

4.6 | 9 ocena
Imperium Security
Imperium Security
Jovana Belića 11
Beograd Pozovi

Firma Imperium Security nudi sve oblike fizičke zaštite lica i imovine od strane licenciranog kadra sa iskustvom koji se trudi da ispuni sve zahteve klijenata. Domen našeg rada obuhvata i izradu Akta procene rizika prilagođenog potrebama Vaše...
Pročitaj više

5.0 | 4 ocena
Fizicko tehnicko obezbedjenje Protecta Group
Fizicko tehnicko obezbedjenje Protecta Group
Pukovnika Purica 4
Voždovac
Beograd Pozovi

Pored fizičkog obezbeđenja, pružamo usluge kompletnih rešenja tehničke zaštite od projektovanja do izvođenja (ključ u ruke)....
Pročitaj više

5.0 | 2 ocena

Obezbeđenje lica u svetu a i kod nas, popularno se naziva bodigard. Teško možemo da zamislimo određenu poznatu ili javnu ličnost, koja oko sebe nema pratioce koji se brinu o njenoj sigurnosti.

Ova usluga je naročito potrebna kod određenih skupova, manifestacija, mitinga i u svakoj prilici gde se na jednom mestu nalazi veliki broj ljudi. Naravno, dosta osoba svakodnevno ima uz sebe lica koja obavljaju obezbeđenje, tako da je takva usluga neophodnost.

Bodigard

Ovaj posao rade zaposleni koji su prethodno prošli sve potrebne provere, tako da je pružena usluga na najvišem nivou i po svetskim standardima. To su zapravo, specijalno obučeni izvršioci, koji pri radu koriste razna tehnička pomagala i posebnu zaštitnu opremu.

Bodigard predstavlja najstariji oblik obezbeđenja i njegov osnovni vid, tako da čini bazu poslovanja mnogih agencija i preduzeća koja pružaju usluge bezbednosti. Obezbeđenje lica je zapravo fizičko obezbeđenje, tako da se tom prilikom koriste veoma stroge bezbednosne procedure i pravila.

To bi značilo da su telohranitelji izuzetno tehnički opremljeni, po najsavremenijim standardima, što podrazumeva radio veze, mobilnu tehnologiju i slično. Uz iskustvo i besprekornu obučenost zaposlenih, možete da računate na potpunu sigurnost i bezbednost.

Kada se obratite agenciji koja pruža usluge fizičkog obezbeđenja, odnosno obezbeđenja lica, najpre se vrši kompletna bezbednosna procena. Posle toga se izrađuje plan za svakog radnika ponaosob, gde su jasno definisane njihove dužnosti.

Na takav način se postiže optimalna zaštita određenog lica.

Obezbeđenje lica – iskustva

Usluge obezbeđenja lica se vrše u skladu sa željama i interesima korisnika, maksimalno profesionalno i etički. Ukoliko postoje određene vanredne situacije, zaposleni u agencijama su uvek u pripravnosti i na raspolaganju, spremni da pomognu na najefikasniji način.

Zaposleni na poslovima obezbeđenja lica su licencirani za obavljanje poslova fizičkog obezbeđenja, u skladu sa Zakonom. Kada je reč o cenama usluga, potrebno je istaći da se ona prilagođava od klijenta do klijenta i u skladu sa njegovim potrebama. To bi praktično značilo da se pažnja obraća na situaciju u kojoj se vrši obezbeđenje lica, zatim, na broj ljudi koji je potreban da se taj posao kvalitetno obavi, kao i na to koje su sve njihove dužnosti.

Spomenimo i mobilno obezbeđenje, što je zapravo jedna vrsta fizičkog obezbeđenja, a to znači da se određeno lice štiti motorizovanim patrolama.

Zaposlene na pružanju usluga zaštite lica odlikuje visok stepen stručnosti i odgovornosti, odnosno izvršioci su psihički i fizički besprekorno pripremljeni, kao i stručno obučeni. Provereni su bezbednosno od strane Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno nikada ranije nisu osuđivani za bilo koja krivična dela.

Posebno su edukovani da bi mogli da odgovore na sve zahteve koji se postavljaju ispred njih, i pri tome koriste najsavremenija komunikaciona i tehnička sredstva. Sve to bi dalje značilo da se još više podiže nivo bezbednosti određenog lica koje se štiti.

Klijent koji zaželi ovu vrstu usluge može računati na potpunu diskreciju, kao i na profesionalan odnos. Na kraju, zaključićemo da fizičko obezbeđenje lica, ili bodigard, čini najdelikatniji vid usluga koje se tiču sigurnosti.

Obezbeđenje lica – cena:

Orijentacionu cenu je veoma teško prikazati, iz razloga što su potrebe svakog klijenta veoma različite, i kao što smo već naveli u tekstu, to zavisi od određene situacije, broja angažovanih izvršioca posla i slično.

Zbog toga je najbolje da se obratite lično odabranoj agenciji da bi se izvršila kompletna bezbednosna procena.

*Za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dusan Markovic
  06.09.2017 08:19

  Najbolje bi bilo kada biste obezbedjenje lica prepustili samo profesionalnim agencija koje jasnu umeju ili znaju da rade svoj posao. Cene po kojima ovo obezbedjenje treba da se plati su naravno razlicite.

  Mladen Todorovic
  04.07.2017 11:38

  U ovoj drzavi je jako tesko naci posao u struci , pa sam na zalost kao i mnogi drugi morao da se snalazim za posao...Vec 5 godina radim u agenciji za obezbedjenje lica i dosta sam zadovoljan poslom , za sada mi dobro ide i zadovoljan sam platom.