Psihijatrijska ordinacija Dr Pavun

Psihijatrijska ordinacija Dr Pavun nalazi se na Banovom brdu u ulici Požeška 67a. U našoj ordinaciji za Vas je kreirano prijatno okruženje, uz nastojanje da se odgovori na potrebe pacijenata.
Pročitaj više

Neurologija Vizim

Neurologija Vizim nalazi se u ulici Knez Miletina 36. Obratite nam se za bilo koji zdravstveni problem imamo stručan tim doktora koji rade za vaše zdravlje.
Pročitaj više

Psihijatrijska ordinacija Singidunum

Psihijatrijska ordinacija Singidunum nalazi se u centru Beograda u ulici Skender Begova 35 Stari grad (na uglu sa Kapetan Mišinom). Mi smo specijalizovana psihijatrijska lekarska ordinacija za rešavanje raznih problema stresa, alkoholizma, ...
Pročitaj više

Neurologija Carpe-diem

Neurologija Carpe-diem nalazi se u ulici Vlajkovićeva 15 na teritoriji opštine Stari grad. Neuropsihijatrijska ordinacija bavi se unapređenjem zdravlja i ranim otkrivanjem bolesti.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Neurologija/Psihijatrija
Pitaj firme

Neurologija Doktor Vesa

Neurologija Doktor Vesa nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u ulici Vlajkovićeva 21a. Naša ordinacija Vam pruža usluge iz oblasti neurologije.

Neurologija Ercegovac

Neurologija Ercegovac nalazi se u centru Beograd u ulici Braće Jugovića 14. U našoj ordinaciji možete odraditi sve vrste pregleda iz neurologije i psihijatrije.

Psihijatrijska ordinacija Dr Jasna Kekić

Psihijatrijska ordinacija Dr Jasna Kekić nalazi se u uici Kraljice Natalije 23 na opštine Stari grad. U našoj ordinaciji možete potražiti pomoć za mentalna oboljenja ili bolesti zavisnosti.

Psihijatrijska ordinacija Dr Kosanović

Psihijatrijska ordinacija Dr Kosanović nalazi se u ulici Strahinića Bana 33. Kod nas psihoterapija nije samo način lečenja, već i proces koji jača ličnost.

Neurologija Aura neuro centar

Specijalistička neurološka ordinacija Aura neuro centar nalazi se u ulici Jelisavete Načić 10/2 u opštini Stari grad.

Psihijatrijska ordinacija Carpe-diem

Psihijatrijska ordinacija Carpe-diem nalazi se u ulici Vlajkovićeva 15 na teritoriji opštine Stari grad. Specijalistička ordinacija bavi se unapređenjem zdravlja i ranim otkrivanjem bolesti.

Psihijatrijska ordinacija Doktor Vesa

Psihijatrijska ordinacija Doktor Vesa nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u ulici Vlajkovićeva 21a. Naša ordinacija Vam pruža usluge iz oblasti psihijatrije i neuropsihijatrije.

Psihijatrijska ordinacija Psiha

Psihijatrijska ordinacija Psiha nalazi se u ulici Palmotićeva 24 na teritoriji opštine Stari grad. Mi smo ordinacija koja je tu da Vam pruži sigurno mesto za razgovor i lični razvoj.

Neurologija Lumbago

Neurologija Lumbago nalazi se u ulici Kraljice Natalije 11. Ordinacija specijalizovana za prevenciju, lečenje akutnih i hroničnih neuroloških, ortopedskih i reumatoloških bolesti.

Neurologija Pulmonal

Neurologija Pulmonal nalazi se u Gospodar Jovanovoj ulici broj 5, na Dorćolu. U našoj ordinaciji možete uraditi kompletnu dijagnostiku neuroloških oboljenja na najsavremenijim uređajima.

Neurologija Dr Tekić

Neurologija Dr Tekić nalazi se u samom centru Beograda u ulici Studentski trg 8/41. Pružamo usluge lekara neurološke specijalnosti koji rade preglede i dijagnostiku na uređajima najnovije generacije.

Psihijatrija Dr Tekić

Psihijatrija Dr Tekić nalazi se u samom centru Beograda u ulici Studentski trg 8/41. U okviru službe psihijatrije trudimo se da odgovorimo na emotivne i duševne probleme pacijenata.

Psihijatrija Endo top

Psihijatrija Endo top nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u Zetskoj ulici broj 4a. Imamo dugogodišnje iskustvo iz oblasti psihijatrije kao i psihoterapije i porodične terapije.

Neurologija Endo top

Neurologija Endo top nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u Zetskoj ulici broj 4a. Imamo dugogodišnje iskustvo i eminentne stručnjake iz oblasti neurologije.