Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Muške fleke na cipelama
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Muške fleke na cipelama

Svakom muškarcu koji drži do sebe veoma je bitan outfit, a važan deo čine upravo cipele. Odabir idealnog para često može biti vrlo teška odluka, pošto se zna da se moraju pratiti određena modna pravila – naime, cipele bi trebalo da se uklapaju sa kaišem, kao i sa torbicom ili muškom tašnom koju nosite.

muške fleke na cipelama

 

To se odnosi na samu boju pomenutih delova outfita, ali i na materijal njihove izrade. Na primer, ako se odlučite za kožu, onda su kožne i cipele, i torba ili tašna, kao i kaiš.

U našem tekstu saznajte sve o tome kako da svom savršenom paru cipela produžite vek trajanja, kako biste što duže uživali u njima.

Zamena fleke na muškim cipelama

Interesantno je da poznati obućari savetuju da se čak i kod cipela odradi svojevrsna preventiva, a to upravo može biti zamena fleke na cipelama. Šta to konkretno znači? Iako ste nabavili cipele koje su brendirane i od poznatog su svetskog proizvođača, ipak ih možete dodatno ojačati zamenom originalnih flekica drugim, koje su kvalitetnije.

To će učiniti da vaša obuća može da traje dosta duže, dok sama prepravka koju obućar radi, ni na jedan način ne može da bude vidljiva. Cipele izgledaju identično kao i prvog dana kada ste ih kupili, možda čak i još bolje!

Obućarske radnje postoje dugi niz godina, ili čak i više decenija, jer se radi o zanatu koji se prenosi sa kolena na koleno. Zbog toga svako od nas ima svog omiljenog majstora iz kraja, koji se maksimalno trudi da nam pruži savete koji se tiču pre svega nege obuće, a potom i da nam pomogne kada su popravke i prepravke u pitanju.

Ono što je svim ljudima veoma važno, to su rokovi u kojima se usluga može izvršiti. Dešava se da nam određene cipele, kojima je potrebna zamena fleka, zatrebaju za dan ili dva, povodom nekog važnog događaja, koji ne smemo da propustimo.

Zbog toga se obućari striktno drže rokova koje su unapred dogovorili sa vama, i cipele uvek možete da preuzmete u predviđeno vreme. Suština je da nema kašnjenja, niti odlaganja, ma koliki da je obim posla koji trenutno postoji u obućarskoj radnji.

zamena muške fleke na cipelama cena

 

Ukoliko vas iritira zvuk lupkanja obuće dok hodate, to se lako može rešiti upravo zamenom fleka na muškim cipelama. U ponudi su flekice koje su izrađene od kvalitetnih materijala, koriste se savremeni lepkovi, tako da će cipela dorađena na ovaj način, biti izuzetno dugotrajna.

Zamenom fleka vi ste učinili dve dobre stvari – uštedeli ste novac koji biste potrošili na kupovinu novog para cipela, ali ste isto tako i produžili životni vek cipelama koje nosite i koje će uvek izgledati kao nove.

Muške fleke za cipele – cena:

Za zamenu muških fleka za cipele trebalo bi platiti u proseku oko 600 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate obućarske radnje koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2018
Miroslav Jagnjic

Za muske fleke na cipelama najbolje je da odete u patikarnicu ilic nebojsa. Najbolji su u celom gradu.

06.09.2017
Dusan Markovic

Znam da je ovo moderno ali fleke na cipelama mogu samo da podrzim ukoliko su takve fabricki napravljene a ne vestacki kasnije. To mi je kako god da okrenete nesto sto je posebno vazno.