Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
5.0 | 1 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Šta je to prvi probni trening i čemu služi - 12 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Šta je to prvi probni trening i čemu služi - 12

Šta je to prvi probni trening i čemu služi? – XII deo

Ako bismo decu prepustili same sebi, tj. dozvolili im da ništa ne treniraju, tada bismo dobili klasične pripadnike generacije zatvorenog prostora. Naime, to su deca koja sve svoje vreme van škole provode u svojim sobama, tako što su im oči prikovane za ekrane raznih uređaja – konzola za video igre, laptopova, mobilnih telefona, tableta...

Kada ovakvo dete, koje zna samo za virtuelne prijatelje i društvo iz svog razreda u školi, izađe među drugu, nepoznatu decu, ono će se osećati izgubljeno, neće znati da započne konverzaciju, biće nesigurno u sebe, povučeno, tiho... Tako se stvaraju mladi introverti, a priznaćemo da je ipak lepše kada je čovek okrenut ka spoljašnjem svetu, nego ka svom unutrašnjem, ma koliko on lep bio.

Realnost nudi mnogo toga lepog, i virtuelni sadržaji su samo jedna varka koja nam oduzima dragoceno vreme, i veoma štetno utiču na mentalno i fizičko zdravlje. Kada je reč o fizičkom zdravlju, tu prvo strada kičmeni stub, kompletna muskulatura, zglobovi... Neaktivnost je nešto najgore što dete može da dopusti sebi jer se nalazi u rastu i razvoju.

Zbog toga je prvi probni trening u Gimnastičkom klubu Pobednik prava prilika da se upoznamo svi zajedno i da zavolimo sportsku gimnastiku, tako da se mališani ubuduće raduju svakom novom treningu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika