Dodaj firmu

Gimnastički centar Sajam - Pobednik

4.6 | 114 ocena
Član 12 godina

Prvi probni trening i čemu on služi?

Gimnastički klub Pobednik organizuje probne treninge koji su besplatni, i imaju za cilj da dođete i da se upoznamo, da vidite prostor kojim raspolažemo, da osetite atmosferu...

Naime, dok sve gledate preko interneta ili TV-a, mnogo toga izgleda drugačije nego uživo. Deca, tek kada dođu kod nas, osete kako to zaista jeste, i vrlo brzo požele da budu deo svega toga. Ako ne znate na koji biste sport upisali vaše dete, onda je odabir sportske gimnastike idealno rešenje.

Kao bazičan sport, koji se nalazi u osnovi svih drugih sportova, gimnastika nudi mogućnost da se kasnije deca prebace na bilo šta drugo, ako žele, a ako ne, onda je tu dalje profesionalno bavljenje i sportska karijera, za najuspešnije.

Probni trening možete da zakažete okretanjem naših brojeva telefona, i odabirom prvog slobodnog termina, koji i vama odgovara. Upoznavanje sa trenerima i vršnjacima, detetu će jako mnogo značiti, jer će poželeti da bude kao i ta druga okretna, spretna i vešta deca, da bude deo te družine, kolektiva, tako da je kod nas izuzetno čest slučaj da se sa dolascima nastavi nakon probnog treninga.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Objavljeno: 30.08.2021.
# ID Oglasa: 065214
Firma: Gimnastički centar Sajam - Pobednik
Website: www.gimnastika.rs
Idi na vrh strane