Baje Pivljanina 83, Savski venac, Beograd
Ocena firme
3.70 | 10 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Uklanjanje milija sa lica din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Uklanjanje milija sa lica

Uklanjanje milija sa lica

Prva stvar koju morate upamtiti kada su milije u pitanju je – nemojte pokušavati da ih se otarasite sami. Milije iako deluju da su nastanjene površinski, one se zapravo nalaze duboko ispod kože i čvrsto su zaštićene opnom. Upravo zbog toga ih je nemoguće istisnuti iako mnogi to pokušavaju da urade.


Istiskivanje vrlo često rezultira stvaranju podliva na okolnom tkivu, ranjavanju. Uklanjanje milija morate prepustiti licu koje je za to obučeno - dermatologu. Ova vrsta pojava najčešće se nastanjuje na osetljivim delovima kože lica. To su delovi gde je koža najtanja - poput predela ispod očiju, donjih i gornjih kapaka i na koži ispod obrva. Na ovim mestima koža je najosetljivija stoga njihovo ceđenje ili istiskivanje može biti vrlo neprijatno.


Postoji vrlo jednostavna tehnika koja se primenjuje prilikom njihovog uklanjanja. Reč je o ubodu iglom, kojim se uklanja zarobljena kuglica. Kada dermatolog sprovede ovaj zahvat, možete biti sigurni da neće doći do bilo kakvih negativnih posledica. Ovo je pojava na koži koja se može rešiti jednim odlaskom kod doktora specijaliste.

Uklonite milije brzo i jednostavno zakazivanjem pregleda u okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma. Prepustite se jednom od najboljih dermatoloških timova na našim prostorima.

Uklanjanje milija sa lica

Uklanjanje milija sa lica

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Dermatoloske ordinacije