Uklanjanje milija sa lica

0

Uklanjanje milija sa lica

Prva stvar koju morate upamtiti kada su milije u pitanju je – nemojte pokušavati da ih se otarasite sami. Milije iako deluju da su nastanjene površinski, one se zapravo nalaze duboko ispod kože i čvrsto su zaštićene opnom. Upravo zbog toga ih je nemoguće istisnuti iako mnogi to pokušavaju da urade.


Istiskivanje vrlo često rezultira stvaranju podliva na okolnom tkivu, ranjavanju. Uklanjanje milija morate prepustiti licu koje je za to obučeno - dermatologu. Ova vrsta pojava najčešće se nastanjuje na osetljivim delovima kože lica. To su delovi gde je koža najtanja - poput predela ispod očiju, donjih i gornjih kapaka i na koži ispod obrva. Na ovim mestima koža je najosetljivija stoga njihovo ceđenje ili istiskivanje može biti vrlo neprijatno.


Postoji vrlo jednostavna tehnika koja se primenjuje prilikom njihovog uklanjanja. Reč je o ubodu iglom, kojim se uklanja zarobljena kuglica. Kada dermatolog sprovede ovaj zahvat, možete biti sigurni da neće doći do bilo kakvih negativnih posledica. Ovo je pojava na koži koja se može rešiti jednim odlaskom kod doktora specijaliste.

Uklonite milije brzo i jednostavno zakazivanjem pregleda u okviru dermatovenerološke ordinacije Beoderma. Prepustite se jednom od najboljih dermatoloških timova na našim prostorima.

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017506
Website: www.beoderma.com